Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΣ 1/9/2014

Στο ΔΣ της Δευτέρας 1/9/2014:
h Έγινε ενημέρωση από τον αιρετό στο ΠΥΣΔΕ Γ. Παπαντόπουλο
h Ύστερα από την εισήγηση της ΟΛΜΕ (εδώ) αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης για τις 9/9 ΓΣ για τη Δευτέρα 22/9 ώστε να έχει βγει η εισήγηση της ΟΛΜΕ για το πρόγραμμα δράσης για τη νέα σχολική χρονιά.
h Αποφασίστηκε η συμμετοχή στην πορεία της 6ης Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με πανό.
h Συζητήθηκε ο τρόπος συμμετοχής στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις ενημέρωσης για τα προβλήματα της παιδείας της 10ης Σεπτέμβρη. Εκτιμήθηκε ότι στη συγκεκριμένη στιγμή αποτελεσματικότερη μορφή κινητοποίησης θα είναι μια συγκέντρωση ενημέρωσης στην Κεντρική Πλατεία με μουσική και μοίρασμα φυλλαδίων στους/στις πολίτες της Ξάνθης.
Αποφασίστηκε να συμπεριληφθούν στο πλαίσιο αιτημάτων μας: η συνυπηρέτηση των εκπαιδευτικών, η μοριοδότηση όλων των αποσπάσεων, η ολοκλήρωση όλων των μεταβολών (διορισμοί, υπεραριθμίες, μεταθέσεις, αποσπάσεις, τοποθετήσεις κλπ) μέχρι τις αρχές του Ιούνη και το αίτημα για αύξηση των μορίων του 8ου Γυμνασίου. Επισημαίνουμε ότι όλα αυτά έχουν συμπεριληφθεί, μαζί με τα υπόλοιπα πάγια αιτήματα του κλάδου, στο υπόμνημα που δόθηκε στον υπουργό κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου