Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συνάντηση με Σαλτούρο

Η συνάντηση της ΕΛΜΕ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ.Σαλτούρο ορίστηκε για σήμερα το απόγευμα στις 6:30μμ. Το ραντεβού μας, επομένως, θα είναι στις 6:15μμ απέναντι από το γραφείο του βουλευτή (απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ). 

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.

3 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι, δεν ήρθατε στη συνάντηση, επειδή φοβηθήκατε μήπως φριζάρει το μαλλάκι σας, απο τη βροχή??

    στο site της β/θμιας Ξάνθης, βγήκαν τα ονόματα των συναδέλφων Ξάνθης, προς διαθεσιμοτητα..ανοίξτε να τα δείτε, για να ξέρετε ποιοι ειναι αυτοί, που θα σας βλέπουν στο δρόμο και θα σας φτύνουν, που είστε αμέτοχοι, σε όσα τραγικά συμβαίνουν στην Παιδεία.

    Αυτοί πάντως, ευχοντε για σας, να μην έρθετε στη θέση τους..ξεφτίλες, κωλοσυνάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ακόμη χειρότερα για τους εκπροσώπους μας στην ΕΛΜΕ, που πέραν της προέδρου κι ενός ακόμη δεν ήταν κανείς άλλος.

    Ανύπαρκτοι, μικρόψυχοι, βολεψάκηδες, μικρόνοι, άβουλοι, φερέφωνα, κενοί ιδεών και ιδεωδών. Αλλά τέτοιο κωλοσυνάφι είμαστε όπως λέει κι ο συνάδελφος, τέτοιοι εκπρόσωποι μας αξίζουν.

    Όσο για τους συνάδελφους που η απουσία τους ήταν βροντερή, βροντερή θα είναι και η κραυγή τους όταν θα έρθει η ώρα τους. Γιατί από αυτή τη λαίλαπα θα γλιτώσουν ελάχιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε τι καταγγέλλει η ΟΛΜΕ
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=220933&catid=3

    Και πως αυτό που καταγγέλλει ισχύει μιας και υπάρχει και στην σελίδα της ΔΔΕ Ξάνθης. Εύγε!!! Άντε και στα δικά σας οι έχοντες ακόμη τη θέση σας και που δεν πατάτε στις πορείες και τις συναντήσεις με τους πολιτικούς εκπροσώπους.

    http://www.didexan.gr/index.php/ekpaideftikoi/745-enimerosi-sxetika-me-ti-diathesimotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή