Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης

Καλούμε όλους/ες, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές/τριες και εργαζόμενους/ες, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 11/7/2013 στη 1:30 μμ. 

Η πολιτική της κυβέρνησης καταδικάζει σε θάνατο τη δημόσια εκπαίδευση.

5 σχόλια:

  1. ποιους όλους καλείτε??
    αυτούς που έχουν μείνει Ξάνθη, επειδή έχουν θερινή υπηρεσία?
    πιο αργά δεν γινόταν?

    Προφανώς πιστεύετε, οτι θα υπάρχει λαοθάλασσα στη Β/θμια και οι συνάδελφοι που έχουν θερινή υπηρεσία, περισσεύουν.
    Στη γειτονιά μου, εμείς αυτό το λέμε "βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλάξαμε τελικά την ώρα για τη 1:30 το μεσημέρι. Όποιος/α έχει υπηρεσία ας έρθει μόλις τελειώσει.
    Την είχαμε βάλει νωρίς λόγω του καλοκαιριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ για την κατανόηση..τώρα, δεν εχει κανείς δικαιολογία, να μην εμφανιστεί στη συγκέντρωση.
      Κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος...κανείς δεν περισσεύει.

      Διαγραφή
  3. Συνάδελφοι πρέπει να βρισκόμαστε όλοι εκεί. Κάνενας μην αισθανθεί τον κώλο του βολεμένο. Το επόμενο μέτρο είναι η τάξη με τους 30+ μαθητές. Όταν γίνει αυτό. Θα μείνουν στην καλύτερη περίπτωση 3 Λύκεια και 5 Γυμνάσια στην Ξάνθη. Και επειδή θα σχολεία δεν εξαφανίζονται τόσο εύκολα, η συγχώνευση μπορεί να γίνει μόνο όλων των σχολείων μαζί και όχι ας πούμε του 1ου με το 3ο. Έτσι χάνονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ για όσους έχουν ακόμη και τις χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιττό να σας πω ότι επισκεπτόμουν τη σελίδα με ΑΠΟΡΙΑ, σκεφτόμουν πως δεν έχει ενημερωθεί μετά την κατ'ουσίαν απόλυση χιλιάδων συναδέλφων μας αλλά και των σχολικών φυλάκων που ήταν τόσο συμπαθείς στην καθημερινότητά μας.
    Και έλεγα να κάνω ένα σχόλιο λέγοντας πως ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που είμαι καθηγήτρια και που έχουμε πέσει τόσο χαμηλά ώστε ούτε τα προσχήματα να μην κρατάμε, ώστε ούτε τα ίδια τα μέλη της να μην υπερασπίζεται η ΟΛΜΕ (ΕΛΜΕ) και σκεφτόμουν ακόμη και να μην ξαναγραφτώ στο σύλλογο, τόσο απογοητευμένη ήμουν...
    Ευχαριστώ που δεν επιβεβαιώσατε την απογοήτευσή μου. Ξέρω πως αύριο δε θα είναι (είμαστε) πολλά άτομα στη συγκέντρωση, αλλά θα έρθω! Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ να είμαστε τόσο παρτάκηδες, τη στιγμή που άνθρωποι με μικρότερο κοινωνικό ρόλο από εμάς (φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί) επιδεικνύουν μεγαλύτερη αλληλεγγύη προς το συνάδελφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή