Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Διευκρινίσεις από τον έφορο του '"ΑΣΤΙΚΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ Ξανθης" σχετικά με τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ στην ποδηλατοβόλτα

Μετά από δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού τύπου ο έφορος «ΑΣΤΙΚΟΥ – ΠΑΙΔΙΚΟΥ» του Πήγασου Δημήτρης Γκαγκαλίδης έστειλε την παρακάτω διευκρίνιση ξεκαθαρίζοντας έτσι τη θέση της ΕΛΜΕ. Ευχαριστούμε και για τη διευκρίνιση. Στους καιρούς που ζούμε πρέπει να αποδεικνύεις κάθε στιγμή ότι δεν είσαι ελέφαντας!
-------
Διευκρινίζω ότι
 Τις νυχτερινές ποδηλατοβόλτες διοργανώνει και υλοποιεί το αντίστοιχο "ΑΣΤΙΚΟ - ΠΑΙΔΙΚΟ" ποδηλατικό τμήμα του συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης, του οποίου υπεύθυνος
έφορος είναι ο υπογράφων  (Δημήτρης Γκαγκαλίδης).
Ο υπογράφων προσυνεννοήθηκε με το ΔΣ της ΕΛΜΕ και δόθηκε η έγκριση συμμετοχής στην ποδηλατοβόλτα, προκειμένου να περάσει στον κόσμο το μήνυμα της "δωρεάν παιδείας", αλλά και η διαμαρτυρία ενάντια σε κάθε είδους απόλυση. Ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες και ενημερώθηκε και εγκρίθηκε το αίτημα από το ΔΣ του συλλόγου.
ο ΠΗΓΑΣΟΣ έκανε το ίδιο και τον προηγούμενο μήνα με την διαμαρτυρία του ΚΕΘΕΑ (απόλυση των υπαλλήλων ΚΕΘΕΑ) η οποία επίσης δεν είχε οποιοδήποτε κομματικό χαρακτήρα .
ο ΠΗΓΑΣΟΣ στα πλαίσια της "κοινωνικής του ύπαρξης" που αναπόφευκτα συμβαδίζει με κάθε αθλητική δράση, συμμετέχει, αφουγκράζεται και συμπαραστέκεται στην δυναμική και εξέλιξη της Ξανθιώτικης κοινωνίας, της οποίας ο ίδιος αποτελεί ενεργό κομμάτι της.
Ουδέποτε υπήρξε οιαδήποτε "κομματική εκμετάλλευση" εκ μέρους της ΕΛΜΕ Ξάνθης, η οποία στάθηκε στο ύψος, την ποιότητα και την αξιοπρέπεια που την διακατέχει, πέρα από οποιοδήποτε σύνθημα ή κομματική παρεκτροπή. Θεωρούμε οτι συντελέσαμε το ελάχιστο σε έναν αγώνα του κάθε Ξανθιώτη - δημότη για εργασία και επιβίωση.
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ απομακρύνει (το έκανε πολλές φορές) κάθε είδους κομματική εκδήλωση ή προσχώρηση στις τάξεις ή στις δράσεις του.
Τέλος - εκτός των άλλων - το "Παιδικό - Αστικό" ποδηλατικό τμήμα "συνεργάζεται" όλο τον χρόνο με τα μέλη και τους εκπαιδευτικούς της ΕΛΜΕ Ξάνθης (όπως και της ΔΟΕ), προκειμένου να παρουσιάζει στις σχολικές μονάδες της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης το ποδηλατικό του πρόγραμμα περί κυκλοφοριακής αγωγής και ενημέρωσης, το οποίο και προβλήθηκε σε αρκετά σχολεία του νομού μας.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης
'εφορος ΑΣΤΙΚΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ 
ΠΗΓΑΣΟΣ  Ξανθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου