Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Απόφαση για συλλαλητήριο στην Αθήνα την ΤΡΙΤΗ 02/07 στις 11 πμ.,

Για όποιον/α συνάδελφο/ισσα βρίσκεται ή θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη 2/7/2013 παραθέτουμε απόφαση του συνεδρίου για συγκέντρωση και πορεία προς το ΥΠΔΜ.
Το συνέδριο συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες (και λιγότερο ενδιαφέρουσες) συζητήσεις και τοποθετήσεις και γόνιμο διάλογο μεταξύ των συνέδρων. Θα ενημερώσουμε μετά το τέλος του.

ΟΛΜΕ
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΑΘΗΝΑ, 30-6/3-7
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 16ΟΥ ΣΥΕΝΔΡΙΟΥ
Μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ το 16ο συνέδριο αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, την ΤΡΙΤΗ 02/07 στις 11 πμ., που θα ξεκινήσει από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της ΟΛΜΕ και θα καταλήξει στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Καμία διαθεσιμότητα, καμία υποχρεωτική μετάθεση, καμία απόλυση εκπαιδευτικού δεν θα γίνει αποδεκτή και θα είναι «αιτία πολέμου».

Το Προεδρείο του 16ου Συνεδρίου

2 σχόλια:

  1. ελπίζω, οι συνδικαλιστες να το εννοούν "αιτία πολέμου"...γιατί, οι συνάδελφοι, πλεον, έχουν μεγάλη καχυποψία σε "φανφάρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα. Ναι ειδικά οι παρατάξεις που υπόκεινται στα κόμματα που κυβερνούν θα κάνουν τρελό πόλεμο. Θα πολεμήσουν εκτός από την επίταξη μήπως μπορέσουν να μας στείλουν και στα Τάρταρα.

    Ρε τι ανέκδοτα ακούμε καλοκαιριάτικα.

    Ουυυυαααα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή