Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ξεκινά η αξιολόγηση των διευθυντών/τριών

Έφτασε χθες (27/2) στα mail των σχολείων η επείγουσα (να μην προλάβουν να το σκεφτούν και πολύ!) εγκύκλιος με Αρ.Πρωτ. 10940 με την οποία ξεκινά ουσιαστικά η αξιολόγηση των διευθυντών/τριών των σχολείων. 
Με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζουμε ότι η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ στις 27/9/2014 κήρυξε απεργία/αποχή από όλες τις διαδικασίες τις αξιολόγησης η οποία καλύπτει πλήρως όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες συμπεριλαμβανομένων και των διευθυντών/τριών.

Σημειώνουμε ότι στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, οι εργαζόμενοι/ες συμμετέχουν καθολικά στην απεργία/αποχή μπλοκάροντας από το καλοκαίρι κάθε διαδικασία αξιολόγησης. 

2 σχόλια:

  1. χθες είχατε συνάντηση με τους διευθυντές σχολείων!
    Πόσοι ήρθαν?? Τί σας είπαν?? 'Έτοιμες οι γλωσσίτσες τους για νέο γλείψιμο, να πιάσουν πάλι καρέκλες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα δεν είναι αν έχουν απλώσει τις γλώσσες, γιατι αυτή την απλώνουν όλοι ανεξαιρήτως.
      Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει ενότητα στον κλάδο.
      Κατά τα φαινόμενα τους διοικούντες της ΕΛΜΕ δεν τους ενδιαφέρει το θέμα ίσα ίσα τους βολεύει, γιατί απλούστατα περιμένουν την αποχώρηση της κυβέρνησης και τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρουν τη σειρά τους στις καρέκλες.
      Και όσο λιγότεροι νυν διευθυντές συμμετάσχουν στην απεργία και αρνηθούν τη συμμετοχή στην αξιολόγηση τόσο καλύτερα γι' αυτούς, γιατί αυτό θα είναι το άλλοθι για να τους κατασπαράξουν όταν έρθει ο καιρός.
      Κρατήστε αυτό το μήνυμα για να δείτε ότι θα επαληθευτείι, σε κανένα χρόνο το πολύ.
      Τότε που θα πέσουν οι μάσκες.
      Υπογραφή Κασσάνδρα

      Διαγραφή