Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σχετικά με την υποδοχή του «Καραβανιού ζωής, ρήξης και ανατροπής»

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας 8πμ-11πμ για την Πέμπτη 13/2/2014 για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων/ισσών στην υποδοχή και τη συνοδεία μέχρι τα όρια της αντιπεριφέρειας Ξάνθης του «Καραβανιού ζωής, ρήξης και ανατροπής» που οργανώνει η ΟΛΜΕ με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και με τη συμμετοχή πολλών άλλων σωματείων και οργανώσεων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του «Καραβανιού ζωής, ρήξης και ανατροπής» που έχει ανακοινωθεί θα βρίσκονται στην Ξάνθη γύρω στις 8πμ. Θα μαζευτούμε για την υποδοχή στις 8μμ, αμέσως μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές στην είσοδο από Κομοτηνή (έξω από το Lidl).Την αφιξη του καραβανιού θα ακολουθήσει αυτοκινητοπορεία στους δρόμους της Ξάνθης η οποία θα καταλήξει στο Δημοτικό παρκινγκ. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα θα γίνει μικρή πορεία από το παρκινγκ μέχρι την Κεντρική Πλατεία και πίσω. Θα συνοδεύσουμε το καραβάνι μέχρι τα σύνορα της αντιπεριφέρειας. 

Εάν εν τω μεταξύ έχουμε άλλη πληροφόρηση σχετικά με την ώρα άφιξης θα ενημερώσουμε με μηνύματα και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα. Εννοείται ότι η στάση εργασίας στην περίπτωση αυτή θα μετακινηθεί.

1 σχόλιο:

  1. Άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις. Το «Καρναβάλι ζωής, ρήξης και ανατροπής» στη πόλη της Ξάνθης. Κατάμεστη η κεντρική πλατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή