Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΔΣ 3/2

Στο ΔΣ της 3ης/2:
h Συζητήθηκαν οι εκδηλώσεις που θα γίνουν την ημέρα της απεργίας. Αποφασίστηκε να γίνει το πρωί συλλαλητήριο με συγκέντρωση στις 11:30πμ στην  Κεντρική Πλατεία. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης ο οποίος για τη διευκόλυνση της συμμετοχής προκήρυξε στάση εργασίας. Το ίδιο απόγευμα συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία με ηχοσύστημα. Θα μοιραστεί ενημερωτικό φυλλάδιο στους πολίτες της Ξάνθης σχετικά με τους λόγους της απεργίας και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.
h Αποφασίστηκε το επόμενο θέμα των συζητήσεων για το «Σχολείο των ονείρων μας» να είναι η Τεχνική Εκπαίδευση.
h Συζητήθηκε η συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς με σκοπό τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων με τους/τις μαθητές/τριες των σχολείων της Ξάνθης.
h Αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.
h Αποφασίστηκε η αγορά στολών για την ομάδα μπάσκετ των καθηγητών η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα που θα γίνει την περίοδο του καρναβαλιού.
h Αποφασίστηκε η διοργάνωση μαζί με το Διδασκαλικό Σύλλογο εκδήλωσης σχετικά με την εργασιακή εξουθένωση (burn out) των εκπαιδευτικών στις 7/3.

7 σχόλια:

  1. Στολές ομάδας μπάσκετ!!!!!
    Τώρα θα πληρώνουμε και τα χόμπι των μελών του ΔΣ και της παρέας τους;
    Αυτά είναι τα πρώτα δείγματα μια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ και πρώιν ΠΑΣΟΚΩΝ, ο άλλος της ΔΑΚΕ μάλλον δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται.
    Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σκορπάτε τα χρήματα μας χωρίς να υπάρχει έστω και η παραμικρή ανταπόδοση σ' εμάς;
    Για τέτοιες σαχλαμάρες και χρόνο και λεφτά βρίσκετε, αλλά για να βραβεύσετε τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν στις πανελλήνιες και τους συναδέλφους που κατάφεραν να βγούν στη σύνταξη σε μια τελετή, έστω και της δική σας αρεσκείας και αισθητικής, ούτε λεφτά ούτε χρόνο έχετε.
    Συμμαζευτείτε όσο είναι νωρίς. Βλέπω να είστε το πρώτο ΔΣ που δεν θα εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός και θα τα πληρώσετε από τη τσέπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς στις υπόλοιπες αποφάσεις συμφωνείς.5 στα 6 . Καλό ποσοστό για το target group που ανήκεις. Κλείσε το pc τώρά , γιατί ξεκινάει ο Πρετεντέρης και θα τον χάσεις.

      Διαγραφή
    2. Επειδή σχολίασα μια απόφαση δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις υπόλοιπες. Αυτό που έγραψες είναι αυθαίρετο συμπέρασμα δικό σου. Από την άλλη εγω σχολίασα πραγματικό γεγονός και δεν έκανα υποθέσεις. Ωστόσο μπορώ και εγώ να κάνω εύκολες υποθέσεις και να πω ότι είσαι από αυτούς τους εξυπνόβλακες που αρέσκονται να σχολιάζουν και να χαρακτηρίζουν τους άλλους εκ του ασφαλούς. Αλήθεια το δικό σου traget group ποιο είναι; Μήπως αυτών με τον καμένο εγκέφαλο;

      Διαγραφή
  2. Οποιαδήποτε ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι θεμιτή. Στα ομαδικά αθλήματα οι αγωνιζόμενοι φοράνε στολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμίσω μόνο ότι τα μπλουζάκια με τη φάτσα του μπάρμπα μπροστά μας τα πουλούσαν δε μας τα χάριζαν

      Διαγραφή
    2. 1. Τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται.
      2. Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κάνουν κι ένα άνοιγμα αλληλεπίδρασης σε υγιείς κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι δάσκαλοι δεν πρέπει να κρύβονται και σκυφτοί να πηγαίνουν στο σκολειό τους για να μπουν στην ομάδα με τους πιο φυγόπονους δείκτες. Το κόστος των στολών είναι κατά πολύ μικρότερο από το όφελος της προβολής ενός ανθρώπινου, αγωνιστικού και αγωνιζόμενου προσώπου των εκπαιδευτικών.
      3. Ποιος είναι ο "μπάρμπας" και σε ποιά μπλουζάκια ήταν η φάτσα του; :)

      Διαγραφή
    3. Εμένα μ' αρέσει η ορειβασία. Αν υπάρχει και άλλος να φτάξουμε μια ομάδα. Θα τυπώσουμε στολές με το λογότυπο της ΕΛΜΕ και θα οργανώσουμε αποστολή στον Όλυμπο (για αρχή) και θα τοποθετήσουμε σημαία της ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ στη κορυφή (αλληλούια). Τα έξοδα είναι λίγα καν δυο τρία χιλιάρικα, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλξμα μ' αυτό, σκεφτείτε μόνο τη προβολή στα ΜΜΕ, στο youtube στο facebook. Τώρα που τα γράφω αυτά ανατρίχιασα, πάω για προπόνηση. Μην μου στεναχωριέστε παιδιά του ΔΣ θα βάλω και σας στην ομάδα.

      Διαγραφή