Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΣ 25/2/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 27/2/2013 συζητήθηκαν:
h Οι αποφάσεις της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ. Έγινε ενημέρωση σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στη ΓΣ. (θα ακολουθήσει ενημέρωση και στο blog)
h Η διοργάνωση κινητοποίησης το Σάββατο 2/3/2013, μέρα της πανεκπαιδευτικής κινητοποίησης σε όλη τη χώρα. Θα γίνει συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Διδασκόντων στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
h Η προετοιμασία της συνάντησης με φορείς και συλλογικότητες με θέμα την υγεία. Η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 6/3/2013 στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο και θα είναι ανοιχτή στους πολίτες της Ξάνθης για να την παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν.
h Η προετοιμασία της συνάντησης με τους/τις αναπληρωτές/τριες την προσεχή Δευτέρα 3/2/2013 

1 σχόλιο:

  1. Περάστε και απ' τα σχολεία οπωσδήποτε. Ενημερώστε και ξεσηκώστε τους συναδέλφους (ευτυχώς η αξιολόγηση και η αύξηση ωρών πιάνει και τους παλιούς, οπότε ελπίζω να κουνηθούν). Ενημερώστε και τα παιδιά για το πανεκπαιδευτικό το Σάββατο, μοιράζοντας την επιστολή. Στα περισσότερα ούτε εμφανίστηκε η επιστολή που συντάχθηκε.Ακόμα και να θέλει , δεν νομιμοποιείται ο κάθε εκπ/κος να προτρέπει τα παιδιά σε πορεία ,μέσα στην τάξη. Εσείς μπορείτε να το κάνετε.
    Η συγκέντρωση του Σαββάτου είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία για συγκρότηση πανεκπαιδευτικού μετώπου, εκπ/κών, μαθητών, γονέων , φοιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή