Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Υπενθύμιση έρευνας ΚΕΜΕΤΕ

 Σας υπενθυμίζουμε την έρευνα που έχει ξεκινήσει αυτή την περίοδο το Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΕΤΕ) της ΟΛΜΕ για τις συνθήκες εργασίας και εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην ερευνα αυτή ώστε να βγουν επιστημονικά τεκμηριωμένα, χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα στηρίζουν τις θέσεις του σωματείου.

Την έρευνα αυτή, υποστηρίζουν τρία ερωτηματολόγια:
- Το πρώτο ερωτηματολόγιο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς ΕΕΠ και ΕΒΠ που εργάζονται σε ειδικά σχολεία, τα οποία έμειναν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
- Τα άλλα δύο ερωτηματολόγια απευθύνονται στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες:
α) για συμπλήρωση αντικειμενικών στοιχείων από τη σχολική μονάδα και
β) για διερεύνηση στάσεων από τους/τις εκπαιδευτικούς.
Η συμπλήρωση αυτών των ερωτηματολογίων έχει σαν κύριο στόχο τη συλλογή αντικειμενικών στοιχείων και τη διερεύνηση στάσεων των εκπαιδευτικών σχετικά
α) με την τηλεκπαίδευση και
β) τα προβλήματα στη λειτουργίας των ειδικών σχολείων εν μέσω πανδημίας.

Tα ερωτηματολόγια έχουν σταλεί στα mail των σχολείων. 

2 σχόλια:

  1. Γιατί τέτοια πρεμούρα για την απάντηση στα ερωτηματολόγια;
    Τις ερωτήσεις τις είδατε; Σε αρκετές πρέπει να "δώσουμε" τους διευθυντές μας ή να κάνουμε τα καλά παιδιά, τι απαντήσεις είναι αυτές που μας ζητάτε,"ναι" ή "όχι"; Τώρα θα μου πεις τι ασχολούμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν εγκρινεις την μεθοδολογια δεν συμμετεχεις. Που το περιεργο. Παντως σε λιγο καιρο οι διευθυντες σου θα σε "δινουν" χωρις τετοιες τυψεις

      Διαγραφή