Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Πρακτικά ΔΣ 18/1

-Πρόταση ΣΑΚΕ για ανακοίνωση ενάντια στην Τράπεζα θεμάτων. Η πρόταση έγινε δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ. Είμαστε υπέρ ενός αποθετηρίου θεμάτων τα οποία θα χρησιμοποιούνται προαιρετικά από το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων και κάθετα αντίθετες/οι στην υποχρεωτική της χρήση και στον συνυπολογισμό του βαθμού Α και Β Λυκείου για την εισαγωγή στην Ανώτερη Εκπαίδευση. Ζητάμε την άμεση απόσυρση της «Τράπεζας Θεμάτων» με την παρούσα μορφή.
Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

-Πρόταση ΣΑΚΕ για ψήφισμα ενάντια στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας.
ΔΑΚΕ: «Δεν είμαστε κατ΄ αρχήν ενάντια στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομία. Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλεια και η τήρηση της τάξης και του νόμου των πανεπιστημίων.»
Ανεξάρτητοι: «Να αξιοποιηθεί το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι πρυτανικές αρχές. Τα κονδύλια που απαιτούνται για την ίδρυσή της να χρησιμοποιηθούν για προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού».
Αποφασίστηκε να γραφεί σχετικό κείμενο. Η ΔΑΚΕ θα τοποθετηθεί επί του κειμένου. 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοι συναδελφοι
    τωρα που εκλεχηκαν 4 αιρετοι της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ ΞΑΝΘΗΣ δεν βλεπω να σχολιαζει κανενας. Απο αλλους το περιμενα , απο αλλους οχι.
    https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%A5846%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-%CE%9A%CE%9A%CE%95?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΕ της ΔΑΚΕ έβγαλε σήμερα την επίσημη θέση της παράταξης για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Υπομονή ακόμη δεν συγκροτήθηκε το ΠΥΣΔΕ σε σώμα. Μετά μπορείς να πεις ότι θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή