Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Προβολή Πέμπτης 16/7

Και αυτή την Πέμπτη 16/7 στις «Προβολές της Πέμπτης της ΕΛΜΕ» θα δροσιστούμε στον Κήπο του Λαογραφικού Μουσείου παρακολουθώντας την ανάλαφρη αλλά, όπως πάντα, ατμοσφαιρική κωμωδία του Woody Allen «Μαγεία στο Σεληνόφως» (2014, Magic in the Moonlight).
Ένας κυνικός Βρετανός ταχυδακτυλουργός, που όμως δεν πιστεύει στη μαγεία, αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει μια νεαρή Αμερικανίδα, η οποία έχει εντυπωσιάσει ως μέντιουμ μια πλούσια οικογένεια στη Γαλλική Ριβιέρα.
Ανάλαφρη, μαγευτική και ακαταμάχητα γοητευτική ταινία παίζει με τη λογική και το παράλογο, θέτει τα υπαρξιακά ερωτήματα που απασχολούν τον Allen χωρίς να χάνει, ούτε στιγμή, τη σβελτάδα και την ελαφράδα της. Στη μαγεία της ταινίας συμβάλουν η μουσική, η φωτογραφία και οι ερμηνείες των Emma Stone & Colin Firth.
Στον Κήπο του Λαογραφικού Μουσείου, στις 9μμ. Η ταινία διαρκεί 97΄.
Τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.
----
Η καραντίνα λόγω COVID είχε δραματικές συνέπειες στα οικονομικά της ΦΕΞ που ως κύριο εισόδημα έχει τα εισιτήρια του Λαογραφικού Μουσείου. Ως ΕΛΜΕ συνδράμουμε και θα συνδράμουμε όσο επιτρέπουν τα (αδύναμα) οικονομικά μας. Για επιπλέον βοήθεια καθορίζουμε προαιρετική είσοδο 2 ευρώ στις «Προβολές της Πέμπτης της ΕΛΜΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου