Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση για συζήτηση προς διευθυντές/τριες συμβούλους

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί τους/τις συναδέλφους/ισσες, Διευθυντές/τριες των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και τους/τις Συμβούλους σε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 30/6/2014 στις 8:30μμ. Η συνάντηση καλείται και ύστερα από πρόταση των (λίγων) Διευθυντών/τριών που συμμετείχαν στην προηγούμενη (Δευτέρα 16/6/2014).
Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στο θέμα της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης μετά την πραγματοποίηση των «σεμιναρίων» με κύριο σκοπό να γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το περιεχόμενο τους και τη δυνατότητα εύρεσης τρόπων κοινής αντιμετώπισης της κατάστασης. Να σημειώσουμε ότι θα έχει προηγηθεί (Σάββατο 28/6) η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ οπότε πιθανόν να υπάρχουν και νέα δεδομένα από το ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Επειδή, σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, το κύριο βάρος της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης και των συνεπειών που θα έχει στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην ομαλή λειτουργία των σχολείων, το επωμίζονται οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων και οι σχολικοί σύμβουλοι θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία όλων στη συνάντηση.


Ο τόπος της συνάντησης θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου