Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Παράταση Διδακτικού έτους στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια για το σχολικό έτος 2013-2014

Σύμφωνα με σχετική aπόφαση του υπουργείου παιδείας, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΜΕ, παρατείνεται το διδακτικό έτος για το σχολικό έτος 2013-2014, στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, καθώς και στις τάξεις Λυκείου οι οποίες είναι προσαρτημένες σε Γυμνάσια, μέχρι και τις 04 Ιουλίου 2014.
Να θυμίσουμε ότι συνάδελφοι και συναδέλφισσες μας της Τεχνικής Εκπαίδευσης υποχρεώθηκαν να εργαστούν τρεις μέρες αργίας κατα τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, χωρίς υπερωριακή αμοιβή.

Χωρίς άλλα σχόλια, να προσθέσουμε ότι ο υπουργός παιδείας συναντήθηκε με το ΔΣ της ΟΛΜΕ πριν από μόλις τρεις μέρες χωρίς να αναφέρει απολύτως τίποτε για το θέμα! Φαίνεται ότι η κυβέρνηση είτε παίρνει αποφάσεις στο πόδι και όπως έρχονται ή “γράφει” τους εκπαιδευτικούς και τους/τις εκπροσώπους τους στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρέπει υπάρξει συντονισμένη νομική κίνηση γι' αυτούς που ζημιώνονται οικονομικά ποικιλοτρόπως από τέτοιες αιφνιδιαστικές αποφάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή