Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ σχετικά με τις "Αμοιβές εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στις διαδικασίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων"

 Ο.Λ.Μ.Ε.                                                   
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 33 11 338                          
www.olme.gr                                                             
e-mail: olme@otenet.gr                                                                                                                                                              Αθήνα, 30/5/14
                             Α.Π.: 237
                                                                                             ΠΡΟΣ τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ
κ. Αθ. Κυριαζή
ΘΕΜΑ: Αμοιβές εκπαιδευτικών που εμπλέκονται στις διαδικασίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Κύριε Γενικέ,
Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για το ύψος των αμοιβών των εκπαιδευτικών που εμπλέκονται σε όλες τις διαδικασίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Επιτηρητές, Βαθμολογητές, Λυκειακές Επιτροπές, Επικουρικό προσωπικό, κ.λπ.).
Επειδή, το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις συνεχείς περικοπές που γίνονται στον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας δημιουργούν σοβαρές ανησυχίες για νέες περικοπές και σε αυτές τις ήδη χαμηλές αμοιβές, σας ζητάμε άμεσα να υπογραφεί η σχετική απόφαση που να προβλέπει το ύψος των αμοιβών με τις οποίες θα αποζημιωθούν οι εκπαιδευτικοί, το οποίο δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να είναι κατώτερο του περσινού.
 -------------------------------------
Θυμίζουμε ότι και η ΕΛΜΕ Ξάνθης έστειλε έγγραφο τόσο στο Διευθυντή Β/θμιας όσο και στο Βαθμολογικό Καβάλας. Δεν έχουμε πάρει ακόμη έγγραφη απάντηση. Σε προφορική επικοινωνία όμως με τον πρόεδρο του βαθμολογικού Καβάλας μας ενημέρωσε ότι δεν έχει ακόμη καμία ενημέρωση για το αν υπάρχουν κονδύλια για την αποζημίωση των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι και στις περσινές πανελλαδικές η σχετική απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου