Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση για συζήτηση προς τους/τις διευθυντές/τριες των σχολείων Β/θμιας εκπαίδευσης της Ξάνθης

Ενόψει της ΓΣ της 13ης/1/2014, το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί, σήμερα, Τετάρτη 8/1/2014 στις 8:00μμ στο αμφιθέατρο του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης, τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων της Β/θμιας  εκπαίδευσης, σε συζήτηση σχετικά με τα νέα δεδομένα που εισάγονται με την εφαρμογή της «Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου στη σχολική μονάδα» και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο κλάδος απέναντι σ’ αυτή.

2 σχόλια:

  1. ποιος κλάδος..?? Οι περισσότεροι-ες απ' αυτούς-ες, νδπασοκια, έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να πιάσουν καρέκλα και έχουν υποχρεωθεί.
    Ολοι-ες μια παρεουλα, για να έχουν ευνοϊκή βαθμολογία. Μακάρι να ορίζονται με γραπτές εξετάσεις, να μπαίνουν οι άξιοι, όπως μπήκαν όλοι οι νεοι-ες συνάδελφοι-ισσες με ΑΣΕΠ.

    Ευτυχώς, υπάρχουν και οι λαμπρές προσωπικότητες-εξαιρέσεις με τα διδακτορικά τους και τους έχουμε πρότυπο...κάποιοι άλλοι-ες, χωρίς την κομματική τους ταυτότητα, δεν θα ήταν ούτε θυρωροί στις πολυκατοικιες τους...γελάει ο κόσμος. Γνωρίζουν οι συνάδελφοι-ισσες, και για τους καλούς και για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή