Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΣ 9/12/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 9/12/2013:
h Μεταφέρθηκε η ενημέρωση ΔΣ από τα σχολεία που επισκέφτηκαν μέλη του ΔΣ. Αποφασίστηκε η στήριξη του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων που προγραμματίζει το Μουσικό Σχολείο με συμβολική οικονομική ενίσχυση και με κάθε τρόπο που θα συναποφασιστεί με το σχολείο με στόχο τη στήριξή του.
Επίσης αποφασίστηκε η στήριξη του 8ου Γυμνασίου με κινήσεις πλατιάς δημοσιοποίησης των προβλημάτων του σχολείου με τη στήριξη σχετικών φορέων.
h Αποφασίστηκε να απευθύνουμε πρόταση στον Διδασκαλικό Σύλλογο για κοινό ΔΣ με σκοπό την οργάνωση δράσεων για αξιολόγηση, υγεία/ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό. Περιμένουμε την απάντηση του Διδασκαλικού Συλλόγου για τον ορισμό της ημερομηνίας.
h Προγραμματίστηκε κοινή εκδήλωση-συζήτηση με γιατρούς και δασκάλους/ες σχετικά με υγεία/ασφαλιστικό. Η ημερομηνία που προτάθηκε είναι η 8η/1/2013.
h Μετά από σχετικές προτάσεις σχολείων συζητήθηκε η δυνατότητα αλλαγής της χωροταξικής κατανομής των σχολείων. Θα ζητηθούν, σε πρώτη φάση, τα σχετικά στοιχεία από τη Διεύθυνση Β/θμιας για να μελετηθούν και στη συνέχεια συνάντηση με τη διεύθυνση.
h Συμμετοχή στην συνάντηση για τις κατασχέσεις που οργανώνει η Ανοιχτή Επιτροπή Πολιτών για τις κατασχέσεις.
h Το θέμα της αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων θα ξανασυζητηθεί την επόμενη Δευτέρα αφού μαζέψουν τα σχετικά στοιχεία τα μέλη του ΔΣ
h Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΟΛΜΕ σχετικά με την παρέμβαση του «myschool» στην σχολική ζωή καλύπτει το ΔΣ της ΕΛΜΕ ως προς την αντίθεση στην ηλεκτρονική παρακολούθηση.

h Επίσης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του Σχολείου Αλληλεγγύης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου