Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Εκδήλωση του Συντονιστικού Φορέων για τα Αιολικά Πάρκα



 

7 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρεστε για τα αιολικά πάρκα, αλλά για τους συναδέλφους του 1ου ΕΠΑΛ κάνετε από τη Δευτέρα γάργαρα τη δημοσίευση του υπομνήματος τους. Είστε η ντροπή του συνδικαλισμού. Η πρόεδρος και το παρεάκι της στη ΔΑΚΕ και τους ανεξάρτητους κάνουν τα πάντα για να θάψουν το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλειοψηφία των συναδέλφων τους εξέλεξαν και τους εμπιστεύονται..αυτά έχει ο κυβερνητικός συνδικαλισμός. Οι Συριζαίοι συνάδελφοι, τα ίδια έπρατταν, χασκογελούσαν, όταν ο Αλέξης ο νταουλιέρης, ψήφιζε μνημόνια και επικοινωνούσε δημοψηφίσματα!

      Διαγραφή
    2. Αυτα τα "ολοι ιδιοι ειναι" να τα πειτε αλλου. Ζεχνουν φασισμο.
      Καταρχην δεν υπαρχει παραταξη προσκειμενη στο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξανθη. ΣΥΝΕΚ λεγεται και δεν υπαρχει τετοια παραταξη.
      Κατα δευτερον, καθε συγκριση με την τοτε πλειοψηφια δειχνει τουλαχιστον ασχετοσυνη. Οχι μονο οι τοτε ανακοινωσεις αλλα και η πραγματικη συνδικαλιστικη παρουσια στα σχολεια, στον δρομο και στις απεργιες δεν εχουν καμια σχεση με τη σημερινη αισχρη απραξια.
      Αληθεια, ποτε ειδες τελευταια την προεδρο σου στο σχολειο σου; Ποτε ειδες τελευταια στελεχη της ΔΑΚΕ σε συγκεντρωσεις ή πορειες; Ουτε τα βασικα τους καθηκοντα οπως συμμετοχη σε απεργιες δεν εκτελουν. Βγηκαν να μας πουν οτι η αξιολογηση ειναι καλη. Για το προτυπο επαλ κιχ. Για τον νομο για τα επαλ κιχ. Για την μειωση των εισακτεων και την βαση κιχ. Για την παρωδια στα σχολεια με την πανδημια κιχ. Μονο ανακοινωσεις της ολμε ανεβαζουν. Αυτοι κιχ, αφαντοι.
      Αυτους εξελεξαν οι συναδελφοι. Να τους χαιρονται αλλα να μην ακουμε μπουρδες για το ολοι ιδιοι ειναι

      Διαγραφή
    3. Ποιος έστειλε ανυπόγραφο υπόμνημα στην ΕΛΜΕ και στο Δημοτικό Συμβούλιο;
      Γιατί απουσίαζε συγκεκριμένη παράταξη από το Δημοτικό Συμβούλιο; Αν ήταν εκεί, θα υπήρχε απόφαση;

      Διαγραφή
  2. Γιατί ξεκατινιάζεστε στα ιστολόγια; Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος, προκομένος, που ασχολείται με συνδικαλισμό και στημένα κόμματα;
    Μόνο όποιος είναι να βολευτεί για ίδιον όφελος, σε οφίτσια.
    Πάντως έχουν δίκιο ορισμένοι, δεν είναι όλοι ίδιοι, κάποιοι είναι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ο συνδικαλισμος και η συλλογικοτητα, ακομα και με διαφωνιες ειναι το μονο καταφυγιο μας νοικοκυραιε! Αραξε στη καναπεδαρα σου εσυ

      Διαγραφή