Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΟΛΜΕ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Αναρτούμε την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή στις κατασκηνώσεις στο Ζούμπερι.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το ΔΣ της ΟΛΜΕ τα οικονομικά του σωματείου δεν επιτρέπουν τη χρηματοδότηση της φιλοξενίας σε παιδικές κατασκηνώσεις όπως γινόταν μέχρι πριν από δύο χρόνια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 ------------------------

Θα λειτουργήσει και φέτος για τους εκπαιδευτικούς μέλη της της Ο.Λ.Μ.Ε., της Δ.Ο.Ε, και των δυο Ομοσπονδιών των Διοικητικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας η κατασκήνωση στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της ΟΛΜΕ www.olme.gr

Τα καταλύματα της κατασκήνωσης είναι ένα σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας από 2 έως 4 κλινών, με ψυγείο, WC, ντουλάπα, τραπέζι και καρέκλες  όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές  τους.

Τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα  και  απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες). Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών για παρασκευή πρόχειρου φαγητού π.χ. τοστιέρα. Σε κοινόχρηστο χώρο υπάρχει επαρκής αριθμός  ηλεκτρικών κουζινών και πλυντηρίων. Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου και ό,τι συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν την έχει ο/η συνάδελφος που τον χρεώνεται και που θα διαμένει εκεί με τους οικείους του. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.

1 σχόλιο:

  1. Ευκαιρια παιδια! Τρεχτε! Εχει και κατι σπηλιες η ολμε αποκλειστικα για τα μελη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή