Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Η ΕΛΜΕ Ξάνθης ανταποκρινόμενη στην πρόταση της ΟΛΜΕ και μετά τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου Παιδείας, και τις νέες αντιεκπαιδευτικές αλλαγές που πρόσφατα επέβαλλε, οι οποίες θα οδηγήσουν:
  • σε συγχωνεύσεις τμημάτων – τομέων της Β΄ ΕΠΑΛ,
  • σε δημιουργία τεχνητών πλεονασμάτων ειδικοτήτων στα Γυμνάσια  
  • και στην ανεργία χιλιάδων συναδέλφων αναπληρωτών, παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και στην κινητικότητα μονίμων εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου

καλεί τους/τις συναδέλφους/ισσες σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29/6/2016 και ώρα 20:00 στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης.

Αν και θεωρούμε ως Δ.Σ. ότι το κάλεσμα της ΟΛΜΕ σε συνελεύσεις και δράσεις θα έπρεπε να γίνει πολύ πιο έγκαιρα ώστε να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για υλοποίηση των αποφάσεων, κρίνουμε σκόπιμη έστω και τώρα την πραγματοποίηση της συνέλευσης για
  • Ενημέρωση του κλάδου για τις νέες εξελίξεις
  • Κατάθεση προτάσεων από τους συναδέλφους/ισσες
  • Ενημέρωση από τους αιρετούς του ΠΥΣΔΕ σχετικά με την στάση που κράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ αναφορικά με τον υπολογισμό κενών/πλεονασμάτων στον νομό. 

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους το παραδέχεστε μόνοι σας, ότι απλά είναι ένα κάλεσμα από τα κεντρικά της ΟΛΜΕ, για ξεκάρφωμα..
    Μια μέρα πριν κλείσουν τα σχολεία, χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις, μερικοί πουλημένοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, δίνουν γραμμή στα εκπαιδευτικά σωματεία της Ελλάδας, ώστε να συνεχίζεται ο ύπνος και η αγρανάπαυση.
    Επιτελούν άριστα, την εντεταλμένη υπηρεσία τους, συνεχίζουν την απαξίωση του κλάδου, για να περάσουν "αναίμακτα" ακόμη δυσμενέστερα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή