Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη του υπουργού "παιδείας"

Για όλα φταίνε οι εκπαιδευτικοί είναι το συμπέρασμα που άνετα καταλήγει κανείς μετά τη συνέντευξη του υπουργού «παιδείας» σε τηλεοπτική εκπομπή.
 Δείτε εδώ τη συνέντευξη


‘Έτσι λοιπόν η τράπεζα θεμάτων θα λειτουργήσει (πως;), οι εκπαιδευτικοί θα τελειώνουν την «εξορθολογισμένη» ύλη και δεν θα τεμπελιάζουν, τα παιδιά δεν θα χρειάζονται εξωσχολικά μαθήματα και τα θέματα στις εξετάσεις θα είναι από την τράπεζα θεμάτων και θα είναι τα «ενδεδειγμένα». Όλα θα δουλεύουν ρολόι…

2 σχόλια:

  1. Κι εδώ το "Επιμορφωτικό Υλικό για την Αξιολόγηση Στελεχών και Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΔ 152/2013)" του ΙΕΠ. Μαντέψτε συγγραφική ομάδα και κερδίστε μια θέση στο 15% των ανεπαρκών. Η μεγάλη αγγούρα είναι προσφορά του Ματσαγγούρα (ο θιασώτης του Project που όλοι αγαπήσαμε).

    Μόνιμα οι ίδιοι και οι ίδιοι, με τις Ρούμπρικες τους. Διαβάστε κι αηδιάστε υπεύθυνα.

    http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/epimorfotiko_yliko_axiologisi_teliko_cd.pdf

    Δράση:
    Να ρωτήσει η ΟΛΜΕ τον Ματσαγγούρα και τους συν αυτώ παρατρεχάμενους πότε ήταν η τελευταία φορά που δίδαξαν σε αίθουσα της κατώτερης ή ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε ποια περιοχή της Ελλάδας ήταν αυτή η διδασκαλία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο. Αναβλήθηκε η συζήτηση στη βουλή για τις απολύσεις των συναδέλφων και την τράπεζα θεμάτων. Ντροπή.

    http://www.esos.gr/arthra/vouli/anablhuhke-h-syzhthsh-tvn-ep-ervthsevn-gia-tis-apolyseis-ekpaideytikvn-kai-thn-trapeza-uematvn

    ΑπάντησηΔιαγραφή