Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΔΣ 11/6/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 11/6/2013:
h Συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο, τα πλεονάσματα και τα κενά, η θέση των αναπληρωτών/τριών-ΕΣΠΑ, πληροφορίες και φήμες που φτάνουν από παντού και η στάση που πρέπει να κρατήσει η ΕΛΜΕ σε τυχόν εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι κινητοποιήσεων για την άρση της επίταξης των υπηρεσιών των εκπαιδευτικών. Αποφασίστηκε όλα αυτά να συζητηθούν σε ΓΣ την τελευταία εβδομάδα όπου θα παρθούν και σχετικές αποφάσεις.
h Αποφασίστηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου να δοθεί τον Σεπτέμβρη ώστε να λειτουργήσει και ως ενημέρωση για συνάντηση με γονείς. (Δεν δόθηκε συνέντευξη τύπου για την προηγούμενη συνάντηση με τους γονείς λόγω υποχρεώσεων μελών του ΔΣ στο βαθμολογικό της Καβάλας)
h Προτάθηκε και έγινε δεκτό να ενημερωθούν οι συνάδελφοι/ισσες για πορεία συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο Τουρκικό λαό την Τρίτη 12/6/2013.
Συζητήθηκε επίσης πρόταση συναδέλφου, που μεταφέρθηκε στο ΔΣ, για συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους πολίτες στις Σκουριές. Αποφασίστηκε να περιμένουμε τον συνάδελφο να συγκεκριμενοποιήσει την πρότασή του στο ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου