Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Πρόταση για κατάθεση κοινών κειμένων

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης αποφάσισε να υιοθετήσει την πρόταση κατάρτισης κειμένων που θα αποτελέσουν κοινή απάντηση όλων των σχολείων στην πλατφόρμα του ΙΕΠ.
Ήδη στάλθηκε στα σχολεία προτεινόμενο ενιαίο κείμενο για τους στόχους/τίτλους των σχεδίων δράσης για τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου, που είναι η πρώτη ανάρτηση που απαιτεί η σχετική ΥΑ για τη φετινή σχολική χρονιά.
Τις επόμενες μέρες θα συζητηθούν και αντίστοιχα αναλυτικά σχέδια δράσης. Σε κάθε περίπτωση κύριος στόχος μας θα πρέπει να είναι να αποτρέψουμε την κατηγοριοποίηση των σχολείων μας· Συνεχίζουμε τον αγώνα υπεράσπισης του Δημόσιου σχολείου! 

----

Υπενθυμίζουμε ότι, με νέα εγκύκλιο, η προθεσμία κατάθεσης των σχεδίων δράσης για τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου είναι 29/11. Η υποχρέωση των συντονιστών των ομάδων δράσης να αναρτήσουν τους στόχους (Α’ μέρος) πήρε παράταση μέχρι 12/1. Άρα, τα αναλυτικά σχέδια δράσης των ομάδων δράσης (Υλοποίηση και Αποτίμηση), που ουσιαστικά έχουν οριστεί με βάση τις διατάξεις του νόμου 4823/2021, προφανώς θα πρέπει να κατατεθούν μετά τις 12/1/2022, που λήγει η προθεσμία των συντονιστών των ομάδων να συμπληρώσουν το Α’ Μέρος. Επομένως, υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε οι Σύλλογοι Διδασκόντων να συζητήσουν την πρόταση για κατάθεση κοινών κειμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου