Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ

Στη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψηφίστηκε η πρόταση για απεργία αποχή με ποσοστό 92,3%.

4 σχόλια:

  1. Ηρθε η ωρα ο καθενας να αναλαβει τις ευθυνες του. Οχι στην κατηγοριοποιηση των σχολειων, οχι στην εργασιακη μας εξουθενωση, οχι στην ανουσια γραφειοκρατεια, οχι στην διαλυση των σχολειων μας. Ολοι ενωμενοι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα. ΣΥΣΣΩΜΗ η ΕΛΜΕ πρεπει να βγει και να προπαγανδισει στα σχολεια την παραπανω αποφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, αλλα δεν το νομίζω μιας και η γαλάζια παράταξη είναι υπέρ της διοίκησης και κατά των συναδέλφων όπως έδειξε περίτρανα η στάση της στην περίπτωση της μετατροπής του 1ου ΕΠΑΛ σε πρότυπο, παρά την αντίθεση της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών του. Παρόλα αυτά δεν πρότειναν κανένα άλλο σχολείο προφανώς γιατί τα εκεί στελέχη τους φοβούνται ή δεν καλύπτουν τις προϋποθέσεις προτυποποίησης αλλα και το άμεσο τίναγμα των οργανικών θέσεων που συμβαίνει στα πρότυπα γυμνάσια και γενικά λύκεια, σε αντίθεση με την παράταση δυο ετών στα ΕΠΑΛ λόγω ειδικοτήτων.

      Διαγραφή
  2. Η ΔΑΚΕ με την επιστολή που έστειλε προ ημερών μας υπενθυμίζει ότι καλά θα κάνουμε να συμμετέχουμε. Το ζήτημα είναι αν αυτή την επιστολή την έστειλε μόνο η ΔΑΚΕ Ξάνθης ή γενικά η ΔΑΚΕ από τα κεντρικά. Βέβαια δεν είδαμε τη ΔΑΚΕ να εφαρμόζει αυτό που κατά τα άλλα υπέγραψε για παραίτηση από τη θέση αιρετών που φυτεύτηκαν, συγγνώμη εκλέχθηκαν, με τις ψηφιακές εκλογές ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μηνυματα ειναι ενθαρρυντικα. Το ενα σχολειο μετα το αλλο πανελλαδικα συμμετεχουν στην απεργια αποχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή