Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση του ΔΣ της ΟΛΜΕ σχετικά με τις διαδικασίες αξιολόγησης των σχολικών μονάδων

 Σας ενημερώνουμε ότι για την έναρξη των διαδικασιών της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, απαιτείται η έκδοση νέας Υπουργικής Απόφασης, καθώς η Υ.Α. 6603/ΓΔ4/20-1-2021 «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» (ΦΕΚ Β 140/20-1-2021) δεν αφορά στο τρέχον σχολικό έτος.

Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων/ουσών για το ζήτημα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων μέχρι την έκδοση της νέας Υ.Α.
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. χαιρετίζει και πάλι τον αποφασιστικό αγώνα που έδωσε ο κλάδος την προηγούμενη σχολική χρονιά και δεσμεύεται ότι αμέσως μετά την έκδοση της νέας Υπουργικής Απόφασης θα προχωρήσει στις αρμόζουσες κινήσεις.

2 σχόλια:

  1. Διευθυντές σχολείων, σύμβουλοι, Διευθυντής Β/θμιας, στην ενημέρωση τους, ανέφεραν ό,τι πλέον αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα η άρνηση αξιολόγησης..οι συνδικαλιστές, τζάμπα μάγκες, να παίρνουν τον κλάδο στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμμετοχη στην απεργια-αποχη απο την αξιολογηση δεν αποτελει πειθαρχικο παραπτωμα, οπως γινεται εδω και χρονια σε ολο τον υπολοιπο δημοσιο τομεα.
      Μην ακουμε την λεξη "πειθαρχικο" και ταραζομαστε

      Διαγραφή