Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από το ΔΣ της ΟΛΜΕ πήραμε τα παρακάτω δύο έγγραφα/διαμαρτυρίες:
-----------------------
 Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τις νέες αντιδημοκρατικές ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ενόψει των ψευτο-εκλογών της 7ης/11 για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
Το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο προφανώς το μέγα αντιδημοκρατικό ατόπημα να διατηρούνται ως υποψήφιοι στα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια Παρατάξεις και Ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν εγγράφως ότι αποσύρονται, προχώρησε σε σημερινή «Ενημέρωση Εκλογέων» μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας βάση της οποίας αρνείται το αυτονόητο και δηλώνει ότι θα παρουσιάσει μία απλή πληροφόρηση στους «Εκλογείς» που θα συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές – παρωδία.

Και δε σταμάτησε εδώ!!! Στις Παρατάξεις που δήλωσαν ότι αποσύρονται δεν συμπεριλαμβάνονται οι Παρατάξεις: «ΔΑΚΕ ΔΕ», «Εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης» και «Παιδεία-Οικολογία»!
Απαιτούμε από την κα Κεραμέως να απελευθερώσει τους «υπό κράτηση» υποψηφίους που έχουν μαζικά αποχωρήσει. Ας πραγματοποιήσει τις εκλογές – παρωδία που διακαώς επιθυμεί με τους ελαχιστότατους προθύμους.
Επαναλαμβάνουμε πιο αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά:

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ:
ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ &
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ
 ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ

------------------------------------

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα γιατί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας 
(https://www.minedu.gov.gr/news/46945-06-11-20-enimerosi-eklogeon-tis-7-11-2020) δεν αναρτήθηκε το σύνολο των Παρατάξεων που δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 7 η Νοεμβρίου 2020, το οποίο έγγραφο και σας επανακοινοποιούμε και ζητάμε την συμπερίληψη των κάτωθι Παρατάξεων, οι οποίες κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους μέσω της ΟΛΜΕ και αποσύρθηκαν:
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕ
Η εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης
Παιδεία – Οικολογία

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου