Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡ. ΕΠΙΤΡ. ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ης/11/20

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ αποφάσισε να κηρύξει απεργία-αποχή για όσες/όσους συναδέλφισσες/ους κληθούν να εκτελέσουν καθήκοντα μέλους Εφορευτικής Επιτροπής στις επικείμενες εκλογές της 7.11.2020 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο ΚΥΣΔΕ, τα ΑΠΥΣΔΕ και τα ΠΥΣΔΕ. Το ίδιο έπραξε και η ΑΔΕΔΥ η οποία καλεί το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών, να μην συμμετάσχουν στις επανασυγκροτούμενες Εφορευτικές Επιτροπές.

1 σχόλιο:

  1. Έγγραφο προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας:



    Φίλες και Φίλοι,

    Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, διεξάγονται οι εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά σας συμβούλια οι οποίες για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «ΖΕΥΣ». Με το συγκεκριμένο σύστημα έχουν διεξαχθεί εκλογές σε 6 πανεπιστημιακά ιδρύματα και έχουν αναδειχθεί οι Πρυτανικές τους Αρχές με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

    Σας καλούμε με τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας να στηρίξετε τη στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησής μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ελληνικού κράτους. Η τεχνολογία δεν αποτελεί μόνο εργαλείο αναβάθμισης των υπηρεσιών του δημοσίου προς όφελος των πολιτών, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και για την διεξαγωγή εκλογικών διαδικασιών. Όχι μόνο τώρα που η πανδημία μας υποχρεώνει να περιορίσουμε τις δραστηριότητές μας αλλά και στο άμεσο μέλλον.

    Η δύναμή μας, είστε εσείς. Πρωτοπορείτε, εμπνέετε, δημιουργείτε ευκαιρίες μέσα στην κρίση. Βάζετε ισχυρές βάσεις για το σχολείο του αύριο που σήμερα εσείς κρατάτε ζωντανό.


    Με εκτίμηση,

    Θεόδωρος Κόλλιας

    Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα ΝΔ



    Νίκος Παγώνης

    Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή