Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Συσκευασία του υλικού που μαζεύτηκε για τους πρόσφυγες


Την Παρασκευή ξεκίνησε στο 7 Γυμνάσιο η συσκευασία του υλικού που μαζεύτηκε από τα σχολεία της Ξάνθης για τους πρόσφυγες. Θα ξανασυναντηθούμε την Κυριακή 11/10 στις 5μμ.  Όποιος/α συνάδελφος ή συναδέλφισσα θέλει να βοηθήσει είναι καλοδεχούμενος/η.
Χρειάζονται χέρια!!! Το υλικό που μαζεύτηκε είναι πάρα πολύ.
Τα σχολεία που δεν πρόλαβαν ακόμη να συμμετάσχουν μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να μαζέψουν χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά και για την αγορά ειδών που βρίσκονται σε έλλειψη.

5 σχόλια:

  1. Κρίμα που την κάθε όμορφη προσπάθεια όπως αυτή του άρθρου και του φροντιστηρίου που τρέχει διαγράφουν ως άλλος βρεγμένος σπόγγος την κιμωλία, οι δηλώσεις όπως οι σημερινές. Δεν γίνεται αυτό ρε παιδιά, μας ξεπερνά όλους.
    http://bit.ly/1ZrmcBL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι πολιτικές ηγεσίες, δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με τους φιλότιμους εκπαιδευτικούς..ούτε να μας εξισώνεις, ούτε να μας συγκρίνεις, σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
  2. Μάλλον δεν διαβάσατε προσεκτικά. Ούτε εξισώνω, ούτε συγκρίνω αυτό που γίνεται από πλευράς των εκπαιδευτικών με τις απίστευτες δηλώσεις. Ίσα ίσα που τονίζω το γεγονός ότι η πάνω από κάθε διαφοροποίηση, υπέροχη ιδέα κι αίσθηση της προσφοράς προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, κινδυνεύει να ποδοπατηθεί και θαφτεί στις λάσπες στο βωμό της αξιολόγησης (σήμερα), των προσλήψεων (εχθές) και ποιος ξέρει τι άλλο (αύριο). Έπρεπε αντί να απαντάτε σε εμένα να διαμαρτύρεστε προς τον κ. Υπουργό, ακόμη κι αν ανήκει στον ίδιο (;;;) ιδεολογικό χώρο με εσάς. Τότε και μόνο τότε οι πολιτικές ηγεσίες δεν θα είχαν καμία σχέση κι επαφή με τους εκπαιδευτικούς. Ο διαχωρισμός σε φιλότιμους και μη δεν βοηθά. Κάποιοι είναι φιλότιμοι με άλλο τρόπο που πιθανόν να μην το μαθαίνουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι οι συνάδελφοι είναι φιλότιμοι και δοτικοί...αντιθέτως, οι πολιτικές ηγεσίες, καιροσκόποι και τυχοδιώκτες...ελπίζω να σας κάλυψα για τη γελοία εικασία σας, περί ταύτισης ιδεολογικού χώρου...κατά τ' άλλα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα..εμείς θα είμαστε εδώ, οι πολιτικές ηγεσίες αναλώσιμες, περνούν και δεν μας πτοούν.

      Διαγραφή
  3. Γελοίες εικασίες ε; Προφανώς εξίσου γελοίες είναι και οι κομματικές παρατάξεις στο χώρο μας. Φαντάζομαι να συμφωνούμε σε αυτό. Τότε ας καλέσει η ΕΛΜΕ γενική συνέλευση την οποία θα καούν οι κομματικές ταυτότητες και δεν θα ξανά υπάρξουν κομματικοί συνδυασμοί. Μέχρι τότε πάντα θα υπάρχει η ταύτιση και μόνο γελοία εικασία δεν είναι. Στυγνή πραγματικότητα λέγεται και είναι δυστοπία Οργουελικού συνδυασμού Φάρμας των Ζώων και 1984.

    ΑπάντησηΔιαγραφή