Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Πρακτικά Δ.Σ. 28-9-2015

  Το Δ.Σ. ΕΛΜΕ Ξάνθης συνήλθε στις 28-9-2015 στα Γραφεία του Συλλόγου και αποφάσισε:
    1.     την κάλυψη της κενής θέσης του Δ. Σ. που κατείχε ο μετατεθείς Βασιλειάδης Γ. από την Καλέντζιου Ασημίνα ΠΕ18.10 και την ανασύστασή του. Τη θέση του Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Οικονομίδης Β. και τη θέση του Μέλους η Καλέντζιου Α.
    2.    την οργάνωση και συντονισμό του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στις 29 -9-2015
    3.    τη συνδιοργάνωση με τη ΦΕΞ και την Ψυχολόγο κ. Στυλιανίδου Βασιλική και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β’θμιας Εκπ/σης, κύκλου προβολών για την εφηβεία.

1 σχόλιο:

  1. Τη πιο κακή σχολική χρονιά των τελευταίων 20 τουλάχιστον ετών, το ΔΣ είναι απόν. Καμιά διαμαρτηρία για τη μη πρόσληψη εκπαιδευτικών, μόνιμων και αναπληρωτών, για την υποχρηματοδότηση (μάλλον τη μη χρηματοδότηση), για την επερχόμενη αύξηση ωραρίου και τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα (προβλέπετε στο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση).
    Ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα άμεσα προβλήματα της εκπαίδευση.
    Με δική σας ευθύνη ο κλάδος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Όταν θα έρθουν τα δύσκολα (και θα έρθουν) θα τρέχουμε και δε θα προλαβαίνουμε πάλι.
    Η απουσία σας από τα σχολεία είναι εκκωφαντική. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία κυβερνητικού συνδικαλισμού ή είστε για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή