Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Ν.Κορδή


Ολοκληρώθηκε σήμερα μετά την εξαίρεση που δόθηκε από την τριμελή επιτροπή η διαδικασία των Γενικών αποσπάσεων εκπαιδευτικών για το 2015. Οι ενεργές αιτήσεις ήταν 4874 και τελικά ικανοποιήθηκαν 711 αιτήσεις κατά προτεραιότητα και  1897 αιτήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που ικανοποιήθηκαν ήταν 2608. Το ποσοστό ικανοποίησης των αιτήσεων ανέρχεται σε 53,5% περίπου. Το 2013 είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά  2156 αποσπάσεις και το  2014 2756.


Το ΚΥΣΔΕ ομόφωνα κατέληξε στο εξής: «Τα μέλη του Συμβουλίου εισηγούμαστε να υπάρξει δεύτερη φάση αποσπάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών από τα ΠΥΣΔΕ, κατά την οποία θα εξεταστούν εκτός από τις αποσπάσεις στις ελλειμματικές περιοχές και αποσπάσεις από πλεονασματικές σε πλεονασματικές περιοχές».

Τα λειτουργικά κενά επί των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις είναι περίπου 3970. Οι εκπαιδευτικοί που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση επανεξέτασης. Παράλληλα για οποιαδήποτε αμφισβήτηση επί των αποσπάσεων μπορεί να υποβληθεί ένσταση η οποία θα εξεταστεί από το ΚΥΣΔΕ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε και τα ονόματα των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ κατά προτεραιότητα, τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ κατά προτεραιότητα και την ανακοίνωση του ΚΥΣΔΕ σχετικά με τη Β φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου