Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο τύπου για τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με διαγραφές μελών της ΕΛΜΕ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι διέγραψε από μέλη της ΕΛΜΕ τον Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Σ. Μελισσόπουλο (!) και τον Δ/ντη Β/θμιας Γ. Παπαδόπουλο. Εκφράζουν μάλιστα και την ανησυχία τους για την μη ανεκτικότητα του ΔΣ στις αντίθετες απόψεις.
Ας καθησυχάσουμε λοιπόν τις καλές εφημερίδες:
h Αδυνατούμε να διαγράψουμε από την ΕΛΜΕ τον κύριο Μελισσόπουλο για τον απλούστατο λόγο ότι είναι δάσκαλος και ΔΕΝ ανήκει στην ΕΛΜΕ αλλά στον Διδασκαλικό Σύλλογο.
h ΔΕΝ διαγράψαμε τον κύριο Παπαδόπουλο. Αν χρειαστεί να διαγραφεί, για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο μέλος της ΕΛΜΕ, αυτό θα γίνει ύστερα από Γενική Συνέλευση, με όλες τις δημοκρατικές, τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό μας.

Ως εκπαιδευτικοί, πάντως, θα συμβουλεύαμε τους/τις δημοσιογράφους του τοπικού τύπου να μελετάνε βαθύτερα τα θέματα με τα οποία ασχολούνται. Έτσι θα αποφεύγουν να πέφτουν σε χοντρά λάθη όπως το να μπερδεύουν τα νέα που αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση με αυτά που αφορούν τη δευτεροβάθμια.

Πάντα στη διάθεσή σας

4 σχόλια:

  1. Κρίμα -μερικοί χαρήκαμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quiz: Ποιον δήθεν ανεξάρτητο υποψήφιο για το ΠΥΣΔΕ Ξάνθης στηρίζει ο προϊστάμενος, δίνοντας εντολή υπακοής στους υπο αξιολόγηση διευθυντές (σ' αυτούς που είναι της αρεσκείας του εννοείται και δεν είναι λίγοι αυτοί). Δόξα τω θεώ μείναν 9 μήνες μέχρι ν΄ απαλλαγούμε από την παρουσία του (του προϊσταμένου εννοείται, τους εγκάθετους του θα τους έχουμε για αρκετό καιρό ακόμη)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "ανεξάρτητοι' υποψήφιοι για το ΠΥΣΔΕ είναι 2 έτσι κι αλλιώς! Ο 'ένας όπως ο ίδιος δηλώνει ο ίδιος είναι "ανεξάρτητος" για το ΠΥΣΔΕ αλλά στο ΚΥΣΔΕ είναι με το ΠΕΚ (βλέπε ΠΑΣΚ) !!!!!
      Ο έτερος είναι διευθυντής σχολείου, υπέρ της αξιολόγησης ! ηθικά ασυμβίβαστο και προφανώς έχει προσωπικούς λόγους που θέλει να βρίσκεται σ΄αυτό το ΠΥΣΔΕ γιατί αυτό θα επιλέξει το καλοκαίρι τους διευθυντές! αυτό κι αν είναι ηθικά ασυμβίβαστο!!!!
      Κουρτίνα 1 ή κουρτίνα 2?

      Διαγραφή
    2. Οποια κουρτίνα και αν διαλέξεις θα κερδίσεις. Αλλά υποθέτω ότι η δεύτερη έχει μεγαλύτερο ποσό. Μπράβο κερδίσατε!

      Διαγραφή