Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ψηφοδέλτια για τις εκλογές για ΔΣ

Για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε, με αλφαβητική σειρά, τα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν  στην ΕΛΜΕ για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.


Δ. Α. Κ. Ε.  Δ.Ε.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΒΑΡΔΙΚΕΛΔΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΒΡΕΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
     
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΨΩΜΑΚΕΛΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ (Μένιος)
ΝΤΑΟΥΤΊΔΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ
------------------------------------------------------------------------------------------

Θεοδώρου Φίλιππος
Τεκέογλου Γιάννης
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΚΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Βασιλειάδης Γεώργιος
Δαμιανάκη Ευαγγελία (Λία)
Ιωαννίδης Αστέριος
Καλέντζιου Ασημίνα (Μίνα)
Λουκοπούλου Μαρία
Χούχου Έρση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αγοραστού Βασιλική
Φραγγίδου Ροδίτσα

21 σχόλια:

  1. 10 υποψήφιοι ολοι κι ολοι..ουρλιάζουν οι συνάδελφοι για ενιαιο ψηφοδέλτιο, ακόμα και για λόγους οικολογίας, οικονομίας, θα μπορούσατε να μην τυπώσετε διαφορετικά ψηφοδέλτια...

    Ζούμε για τη χρονιά, που θα "νικήσει" η φωνή των συναδέλφων, δεν θα βρεθεί κανένας υποψήφιος και θα διαλυθούν οι παρατάξεις απο μόνες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ΕΙΝΑΙ 12 ΚΙ ΟΧΙ 10 ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ
      2ΠΟΣΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΕΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ
      3ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ
      4ΣΤΙΣ 6.46 ΠΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
      5ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
      6ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ-ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

      Διαγραφή
    2. Κατ' εσένα ο άνθρωπος που σχολιάζεις δεν ξέρει να μετράει. Από το κείμενο σου όμως μας δείχνεις ότι πρώτον δεν έχεις ιδέα από διαδικτυακή δεοντολογία όπου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν φωνάζω με όλη μου τη δύναμη και δεύτερον και δεν έχεις ιδέα από συντακτικό, αφού ούτε σημεία στίξης χρησιμοποιείς με συνέπεια να μη μπορείς να καταθέτεις μια αριθμημένη λίστα σωστά.

      Όσον αφορά στην ώρα που εύστοχα σχολιάζεις, θα πρέπει να ξέρεις πως μάλλον δεν είναι σωστά ρυθμισμένη στη ζώνη ώρας που ανήκει η Ελλάδα.

      Τέλος αν εσύ διαβάζεις το σχόλιο που μιλάει για ενιαίο ψηφοδέλτιο και καταλαβαίνεις ότι ο πιο πάνω ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη παράταξη, τότε εκτός από τα παραπάνω έχεις και πρόβλημα κατανόησης κειμένου.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.Ισως να μην ξέρω απο διαδυκτυακή δεοντολογία (χρέωσέ μου το) και γι αυτό χρησιμοποίησα κεφαλαία , για ευκολία.Σε καμμιά περίπτωση δεν είχα διάθεση να ουρλιάξω , αν το κάνω θα είναι επώνυμα.Έχω επιχειρήματα για το ενιαίο ψηφοδέλτιο, ποιά είναι τα κατά και ποιό το υπέρ.Από συντακτικό κάτι ξέρω αλλά πάντα οι διορθώσεις και η καλόπιστη κριτική ευπρόσδεκτη.
      Κι επειδή το σχόλιο αυτού που υπερασπίζεσαι ,μάλλον είναι δικό σου, το να ζει κανείς για την μέρα που θα δεί τις παρατάξεις να διαλύονται, είναι μικροψυχία ανώνυμε συνάδελφε.
      Εγώ δεν θέλω να υπάρχω μέσα σε μιά συντεχνία.Θέλω να υπάρχω σε μια κοινωνία.
      Ειλικρινά με συναδελφικούς χαιρετισμούς. Θάθελα να τα πούμε από κοντά και όχι διαδυκτιακά αλλά δεν ξέρω ποιός είσαι ??

      Διαγραφή
    4. Πάντως να είσαι για ένα σίγουρος, αυτός που όπως λες υπερασπίζομαι ΔΕΝ (ναι φωνάζω) είναι ο εαυτός μου και το αρχικό σχόλιο ΔΕΝ (ξανά φωνάζω) είναι δικό μου. Κανείς μας δεν θέλει να ζει μέσα σε μια συντεχνία, δυστυχώς όμως καταλήξαμε να είμαστε μια συντεχνία και μάλιστα αποκομμένη από την κοινωνία, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει εκφραστεί εναντίον μας.

      Και δυστυχώς στο σημείο αυτό οι παρατάξεις και το ξερό μας το κεφάλι μας έφτασαν.

      Διαγραφή
  2. "οι συνάδελφοι που ουρλιάζουν για ενιαίο ψηφοδέλτιο"
    αυτοί δηλαδή που απαιτούν από ΑΛΛΟΥΣ να συμφωνούν μεταξύ τους
    όταν οι ίδιοι συνήθως δυσκολεύονται να συμφωνήσουν με οποιονδήποτε εκτός από τον εαυτό τους
    γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε σας μάλλον θίχτηκε το κόμμα-παράταξη σας, και βγήκατε να υπερασπιστειτε τα κομματόσκυλα.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί που απαιτούν να συμφωνείς μαζί τους είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι εντάσσονται σε κάποια κομματική παράταξη και σου ζητούν να τους ψηφίσεις όχι γιατί είναι ικανοί, αλλά γιατί απλά συμφωνείς κομματικά μαζί τους και γιατί απαιτείς να επιβληθεί η παραταξιακή λογική στους υπόλοιπους.

      Ενιαίο ψηφοδέλτιο σημαίνει ότι είναι κι ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο. Τι άλλο πρέπει να ζήσουμε για να καταλάβουμε ότι οι κομματικές παρατάξεις δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα και τις ανάγκες μας που είναι κοινές ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός μας, αλλά μόνο για να περνά η κομματική γραμμή της εκάστοτε παράταξης, ώστε να υπάρχει διάσπαση και ασυμφωνία.

      Κι αν δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό αναζήτησε σε κάποιο λεξικό να βρεις και να διαβάσεις τι σημαίνουν οι φράσεις "Διαίρει και βασίλευε" και "Κοινωνικός αυτοματισμός".

      Κρίνε τώρα μόνος σου ποιος είναι γελοίος ή ποιος πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά η ΠΑΣΚ γιατί κατέβηκε με έναν υποψήφιο? Δεν πιστεύει ότι θα βγάλει 2 έδρες? χαχαχα Α ρε παλιές καλές εποχές!!!! Μια διευθύντρια που μπήκε μια φορά πριν να γίνει διευθύντρια για να γίνει διευθύντρια που είναι τώρα οεο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σουλειμαν και το χαρέμι του δεν θέλουν ενιαίο γιατί πολύ απλά, δεν θέλουν τίποτα να είναι ενιαίο. Θεωρούν εαυτόν και αλλήλους μάχιμους, επαναστάτες, πρωτοπόρους στον αγώνα , θεωρούν το 87 % των συναδέλφων που δεν έκαναν απεργία απεργοσπάστες ενώ αυτοι΄έχασαν το μεροκάματο , τρέχουν από το πρωι μέχρι το βράδυ στις πορείες στις οποίες ακολουθεί καμιά φορά ρεμπέτικο γλέντι ενώ ολοι οι υπόλοιποι κάθονται στον καναπέ.
    Και έχουν απόλυτο δίκιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα αποκαλύφθηκε η υπεροψία, η αλαζονεία, η ξιπασιά που υπάρχει στο πορτοκαλοκοκκινο παρεακι της Ξάνθης.
    Σε πρόταση για ενιαίο, συναδέλφου-υποψηφίου, έπεσαν τα αρπαχτικά να τον φάνε...θάμα μεγάλο η ομοψυχία-αλληλεγγύη..

    800 συνάδελφοι που σας γυρνούν την πλάτη, αδιάφορο για σας. Τι κι αν ήταν 40 όλοι κι όλοι, το πρωί στη συνέλευση..τι κι αν, βρήκατε με παρακάλια, οι παρατάξεις, υποψήφιους.
    Ξέρουμε, δεν σας νοιάζει..το κόμμα να 'ναι καλά..απο 'κει τρώτε ψωμί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σημαίνει ενιαίο ψηφοδέλτιο? Τι είναι αυτό που σας κάνει να το ζητάτε? Για να καταλάβω.
    Υπάρχουν δηλαδή υποψήφιοι τους οποίους θέλετε να ψηφίσετε αλλά δεν μπορείτε γιατί βρίσκονται κάτω από κομματική ομπρέλα?Πόσο "καλό παιδί" και "φιλότιμος/η" μπορεί να είναι , την ώρα που αποδέχεται τις αρχές και πράξεις του κόμματος, αρχές οι οποίες είναι γνωστές σε όλους?Αν είναι έτσι το πρόβλημα το έχετε εσείς και όχι το σύστημα.
    Ή μήπως θέλετε να κατεβείτε εσείς υποψήφιοι και δεν σας εκφράζει κάποια από τις παρατάξεις? Τι σας εμποδίζει να δημιουργήσετε μία "ανεξάρτητη" - "ανένταχτη" παράταξη με τις δικές σας αρχές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θεωρώ τον Βρένο -που τον γνωρίζω απο τις μάχες που είχε δώσει σαν αναπληρωτής- ικανό εξίσου με την Λουκοπούλου που όλοι γνωρίζουμε ότι προσπαθεί με συνέπεια για τον κλάδο. Μπορώ να τους ψηφίσω και τους δυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα ήθελα να μας πει η Λουκοπούλου τι πιστεύει ότι την χωρίζει από τον Βρένο .Ο Κασάπης πάντα μπροστάρης στον αγώνα ήταν και είναι και μαζί με την Αγοραστού σήκωνε το πανό . Τι σας χωρίζει και δεν θέλετε ενιαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..γι' αυτό η κ.Αγοραστού, τον σεβάστηκε τοσο πολύ στη εκλογοαπολογιστικη συνέλευση.

      Διαγραφή
  9. Συγχωρέστε με αλλά εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πολιτικής συμπεριφοράς. Δεν ψηφίζουμε στο dancing with the stars, ούτε στο 5μελές της τάξης. Πως είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να ψηφίσει και την Λουκοπούλου και τον Κασάπη και τον Βρένο? Μιας και γνωρίζετε τον Βρένο γιατί δεν τον ρωτάτε την άποψή του π.χ. για τις τελευταίες απολύσεις συναδέλφων σας στην εκπαίδευση που εφάρμοσε το κόμμα του και ο υπουργός του. Αν τις επικροτεί (και σεις διαφωνείτε) πως είναι δυνατόν να θέλετε να ψηφίσετε και την Λουκοπούλου που είναι κάθετα αντίθετη σε αυτο? Αν διαφωνεί αλλά συνεχίζει να κατεβαίνει με την παραταξή του , προφανώς το θεωρεί ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας που δεν αξίζει την παραίτησή του. Και μιλάμε για τις ζωές συναδέλφων μας ε ! Πόσο ικανός αγωνιστής δηλαδή είναι ωστε να συνεχίζετε να θέλετε να τον ψηφίσετε?
    Και φυσικά δεν καταφέρομαι εναντίον του κου Βρένου, ο καθένας έχει τις θέσεις του . Όπως και θα μπορούσα να εκφράσω παρόμοια υποθετικά ερωτήματα για την κα Λουκοπούλου. Απλά θέλω να καταδείξω τον παραλογισμό της σκέψης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς! Δεν ψηφίζουμε στο dancing with stars. Οπότε οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτό του σταρ του συνδικαλισμού ή
    μετρ του αντιμνημονιακού
    αγώνα πλανάται οικτρά.
    Προσέξτε όμως και το λέω με
    συμπάθεια γιατί κάτι τέτοιο
    πιστεύετε για τον εαυτό σας. τα σχόλια σας αυτό φανερώνουν. Και ρωτώ ευθαρσώς γιατί τα μαθηματικά είναι αμίλητα. 150 ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και νδ. 100 Δεν ηρθαν.80 άκυρο και λευκό. Δηλαδή πάνω από τους μισούς δεν εξέφρασαν δυσαρέσκεια. Ή θεωρούν ότι δεν μπορούν μέσω του συνδυασμού σας να την εκφράσουν. Και με δεδομένο ότι όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι από τα μέτρα καταλήγουμε ότι απλά η στάση σας εμποδίζει τον εργαζόμενο να εκδηλώσει με σαφήνεια τις αντιδράσεις του. Άρα παίζετε τους καταγγέλλοντες ενώ στην ουσία είστε δεκανίκι αυτών που καταγγελετε. Είστε ο κυματοθραυστης της αντίδρασης γιατί προσπαθητε να την αποροφησετε προς ίδιο όφελος. Τόσο απλά είναι τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον . Δεν είναι μαθηματικά .Απλή αριθμητική είναι.
      2ον. Η αριθμητική είναι αμείλικτη και σίγουρα αμίλητη. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να τα λέει.
      3ον. Η ΔΑΚΕ πήρε 73 ψήφους και η Προοδευτική Ενότητα (Πρώην ΠΑΣΚ) 76, μισοί απ τους οποίους κατα λάθος λόγω αλλαγής ονόματος.Που τα βρήκες αυτά τα νούμερα? Τα 13 άκυρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω. Η βλακεία είναι ανίκητη. Μόνο τα 67 λευκά μπορούν να εκφράσουν μια δυσαρέσκεια.
      Και τέλος ποτέ δεν σου αποκάλυψα που ανήκω. Ούτε υποστήριξα κάποιο συνδυασμό στα γραφόμενά μου.
      Την σχιζοφρένεια του ενιαίου ψηφοδελτίου καταγγέλω.

      Διαγραφή
  11. Τις εξυπναδουλες σου βαριέμαι να τις σχολιάσω δεδομένου ότι η βλακεία είναι όντως ανίκητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσον αφορά στα νούμερα
    1. Γράφεις ''73 ψήφους και η Προοδευτική Ενότητα (Πρώην ΠΑΣΚ) 76'',άθροισμα 149(έγραψα 150 )
    2 . Γράφεις'' Τα 13 άκυρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω. Η βλακεία είναι ανίκητη. Μόνο τα 67 λευκά μπορούν να εκφράσουν μια δυσαρέσκεια'',άθροισμα 80 (έγραψα 80 ).
    3 Σύνολο συναδέλφων με βάση αυτά που αναγράφονται στα απεργιακά δελτία της ΕΛΜΕ περίπου 640 .Ψήφισαν 540 άρα 100 δεν ήρθαν .
    Επομένως 1. Η απλή αριθμητική βγάζει τα νούμερα που αμφισβητείς. Μάλλον για σένα αυτά είναι βαριά μαθηματικά.
    2. Καταγγέλω, καταγγέλεις κατα αγέλη . Έτσι μας θέλετε αλλά ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις.
    3. Η πραότητα της Λουκοπούλου και η ευγένεια της την κάνει συμπαθή και δικαίως πήρε 180 ψήφους.Τα εκκολαπτόμενα συνδικαλιστόμουτρα ας μας κάνουν την χάρη να πάνε πάλι στο Πανεπιστήμιο και να συνεχίσουν τις εξυπνάδες τους εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαράδεκτη η ύπαρξη κομμάτων στην παιδεία.
    Απαράδεκτο να εκλέγεται κάποιος με 6 φορές λιγότερους ψήφους από κάποιον που δεν εκλέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή