Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές

Oι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν την Τετάρτη 20/11/2013. Η τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ θα διεξαχθούν από τη 1μμ έως τις 7μμ.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών, έχουν οι αναπληρωτές/τριες, οι Α.Μ.Ω. και οι ωρομίσθιοι/ες όπως επίσης και οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν διατεθεί στην Α/βάθμια Εκπ/ση ή τα μειονοτικά σχολεία. Οι συνάδελφοι/ισσες που δεν είναι γραμμένοι/ες στην ΕΛΜΕ ή δεν είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους πριν την ψηφοφορία.
Τονίζουμε ότι οι σε διαθεσιμότητα συνάδελφοι/ισσές μας εξακολουθούν να είναι μέλη της ΕΛΜΕ και να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.


Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι τις 12μμ της Δευτέρας 18/11/2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmexanthis@gmail.com) ή με φαξ (2541028230). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ. Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων/ισσών τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.

2 σχόλια:

  1. Να υποθέσω ότι επιτέλους αυτή τη φορά θα υπάρξει ενιαίο ψηφοδέλτιο, σωστά;

    Και κάτι ακόμη, οι εν διαθεσιμότητα συνάδελφοι εξακολουθούν να είναι μέλη της ΕΛΜΕ μιας και δεν θα τους γίνει καμία έκπτωση στη συνδρομή όπως αποφάσισε σε πνεύμα αλληλεγγύης και η ΟΛΜΕ. Αλήθεια η συνδρομή των εν διαθεσιμότητα συναδέλφων γίνεται πάλι με παρακράτηση από τη μισθοδοσία, όπως στους εν ενεργεία ή θα γίνει άμα τη εμφανίσει στην εκλογική διαδικασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενιαίο ψηφοδέλτιο, ποτέ...δεν έχει δώσει τέτοιες κατευθύνσεις το κόμμα, το κομματόσκυλο που στηρίζουμε στα κεντρικά και η τοπική νομαρχιακή.
    Κατά τ' άλλα, κατηγορούν για διάσπαση του κλάδου και διχασμό.

    Όσο για τους συναδέλφους σε διαθεσιμότητα, φυσικά και δεν θα μειωθεί η συνδρομή τους..είναι πολλά τα λεφτά από τα κορόιδα, για να τα χάσουμε...έμπρακτα απο ΟΛΜΕ, η αλληλεγγύη, συναδελφικοτητα και ομοψυχία!!!!

    Προφανώς, αυτή δεν είναι αριστερή φιλοσοφία, αριστερή στάση ζωής. Αλίμονο μας, αν γίνουν κι αυτοί κάποτε κυβέρνηση..όλοι μαζί για την 'κονομα, μια συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή