Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ

Τα λευκά πλειοψήφησαν στην συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ της 25ης/9/2013 ενώ καμία πρόταση για απεργία δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία. 
Ο απολογισμός των κινητοποιήσεων κατά τη διάρκεια των απεργιών κρίθηκε από όλους/ες θετικός από πολλές απόψεις. Η συνέχιση των κινητοποιήσεων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υποστηρίχθηκε και θεωρήθηκε αναγκαία από όλες σχεδόν τις ΕΛΜΕ. Κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για τον τρόπο συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων ωστόσο η ανάγκη για αναστοχασμό και ανασχεδιασμό των απεργιακών κινητοποιήσεων ήταν εμφανής σε πολλές από τις τοποθετήσεις.

Ψηφίστηκαν:
h η συνέχιση των κινητοποιήσεων με άλλες μορφές δράσης. Το βάρος θα ριχτεί στις διαθεσιμότητες, τις υποχρεωτικές αποσπάσεις και τα πλαστά πλεονάσματα σε συνδυασμό με τον αριθμό των μαθητών/τριών στις τάξεις. Για την ανάδειξη αυτών των θεμάτων και την αντιμετώπισή τους αποφασίστηκαν τρίωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ (που μπορούν να συνδυάζονται με τρίωρες από τις ΕΛΜΕ όπου χρειάζεται).
h γενικές συνελεύσεις το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη όπου θα αποφασιστεί το νέο απεργιακό πρόγραμμα.

Συνεχίζουμε δυναμικά και με φαντασία!

4 σχόλια:

  1. Ετοιμαστείτε να βγαίνουμε υπεράριθμοι με τρελούς ρυθμούς. Στην Καβάλα από 900 περίπου συναδέλφους, φέτος οι 300 βγαίνουν υπεράριθμοι. Στόχος είναι η μόνιμη εργασία. Αν αυτό δεν ενοχλεί και ο καναπές είναι βολικότερος, ας καθήσουμε να το υποστούμε και να το αντέξουμε ως τα 70 μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..έτσι δυναμικά..οι 30 στη συνέλευση και οι 10 στην πλατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να μη ξεχνάμε και τη δυναμική φαντασία...

    ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ

    Απίστευτη παραγωγή ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε παρακαλώ συνάδελφε σήκω από τον καναπέ. Η ελμε έχει φαντασία . Επιστημονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή