Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Το ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς μας βρίσκει μπροστά σε νέα εξοντωτικά, άδικα και αντιλαϊκά μέτρα. Νέα περικοπή των μισθών, περικοπή των δαπανών για την υγεία, απειλή εφεδρείας και μαζικών απολύσεων αποτελούν το πλαίσιο εξαθλίωσης των εκπαιδευτικών που θα έχει δραματικά αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης.
Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς μόνο η αλληλεγγύη μεταξύ μας και η αγωνιστική συσπείρωση γύρω από τα συνδικαλιστικά μας όργανα με ιδέες, προτάσεις και κριτική μπορούν να δώσουν προοπτική.
Σαν αρχή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων η ΕΛΜΕ Ξάνθης θα συμμετάσχει στο πανεργατικό-πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 08/9/2012 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα διαθέσει λεωφορεία για την μεταφορά από Ξάνθη για Θεσσαλονίκη με επιστροφή. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν το Σάββατο το μεσημέρι στις 2&30 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.[1]




[1] Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ ή με τα μέλη του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ:
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ     6942434142
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΑΝΑ         6976759415
ΜΠΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ             6944686353

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου