Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Νέα απεργία αποχή από Τρίτη 14/5

Mετά την απόφαση του δικαστηρίου στη δικαστική προσφυγή του ΥΠΑΙΘΑ ενάντια στον αγώνα της ΟΛΜΕ, το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζήτησε από την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει νέα απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
Το σχετικό εξώδικο κατατέθηκε στις 10/5/24. Η νέα απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση είναι σε νόμιμη ισχύ από την Τρίτη 14/5/24.
Για να συμμετέχουμε στην νέα απεργία αποχή υπογράφουμε την σχετική δήλωση που ακολουθεί και την καταθέτουμε στο πρωτόκολλο του σχολείου από την Τρίτη 14/5/24.
Οι προκηρυγμένες στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

Συμμετέχουμε όλες και όλοι!
Δεν επιτρέπουμε να μας τρομοκρατούν!

----------------------

ΔΗΛΩΣΗ

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ από τις 10.5.2024, από κάθε ενέργεια που συνδέεται με την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται στον ν. 4823/2021 και ρυθμίστηκαν περαιτέρω με την ΥΑ 9950/ΓΔ5 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» (Φ.Ε.Κ. Β 388/27-1-2023), καθώς και των διατάξεων των εφαρμοστικών τούτων εγκυκλίων, και δη από τις διαδικασίες που σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.)

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου