Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΟΛΜΕ: Για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, ξημερώματα Τρίτης 1 Μαρτίου στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αλλά και άλλων νοσοκομείων (Κατερίνης και Θεσσαλονίκης), που από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας δίνουν αγώνα για την περίθαλψη των τραυματιών.
Καλούμε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία.

Απαιτούμε να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια της τραγωδίας, να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές.

1 σχόλιο:

  1. Κατερίνα Παπακωνσταντίνου5 Μαρτίου 2023 στις 9:03 π.μ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ;;; Περίμενα να δω πότε θα ανακοινωθεί ότι κλείνουμε τα σχολεία και κατεβαίνουμε μαζί με τους μαθητές μας στην πλατεία για να εκφράσουμε συλλογικά το πένθος μας, με στόχο όχι βέβαια τη μεμψιμοιρία, αλλά την κάθαρση και την ενδυνάμωση. (Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τα σχολεία επί 4 ημέρες για "γλέντι" και να μην κλείνουν ούτε μία ώρα για πένθος). Και αντ' αυτού είδα μόλις ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για στάσεις εργασίας σχετικά με την αξιολόγηση...!!! Αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή δεν είναι πώς θα με αξιολογήσει η κ. Κεραμέως ως "εκπαιδευτικό", αλλά πώς θα με αξιολογήσει η συνείδησή μου (και η κοινωνία) ως Άνθρωπο. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη. Δεν επιχειρώ τον διχασμό του "κλάδου", αλλά την ενότητα της κοινωνίας. Να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή