Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΟΛΜΕ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ/ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Κυρία Υπουργέ,
επαναφέρουμε το αίτημα της Ομοσπονδίας για άμεση συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε για τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και καταθέτουμε τις εξής προτάσεις προς συζήτηση:

Να οριστούν κάποια σχολεία ως εκλογικά κέντρα, στα οποία θα προσέρχονται οι εκπαιδευτικοί για να ψηφίσουν. Σε κάθε εκλογικό κέντρο να υπάρχει εφορευτική επιτροπή που θα διασφαλίζει την κατά μόνας ψηφοφορία σε χώρο και υπολογιστή του σχολείου.
Η ψήφος να κλειδώνει και να μην επιτρέπεται η αλλαγή της στη συνέχεια.
Να υπάρχουν στις εφορευτικές επιτροπές για όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια, εκτός από το ορισμένο μέλος από το σωματείο, και εκπρόσωπος από κάθε παράταξη που το επιθυμεί.
Να υπάρχει τεχνικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ στην κεντρική ηλεκτρονική υπηρεσία κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και ειδικά κατά τη έκδοση των αποτελεσμάτων.
Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας.

1 σχόλιο:

  1. σαΐνια οι εκπρόσωποι...δεν θέλουν τη ψήφο από το δικό μου υπολογιστή στον προσωπικό μου χώρο, αλλά από έναν κοινόχρηστο υπολογιστή σε έναν κοινόχρηστο χώρο. Τα μέλη ΔΣ υποψήφια, για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και Νομπέλ Φυσικής..χαραμίζονται τέτοια μυαλά στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή