Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Απεργία 17/1

Η ψήφιση του σχετικού με τους διορισμούς νομοσχεδίου αναβλήθηκε για την Πέμπτη 17/1. Ως εκ τούτου τα Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Δ.Ο.Ε.  καλούν όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου. 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε συμπαράσταση στον αγώνα των εκπαιδευτικών και αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο την Πέμπτη 17/1 με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης και ο Διδασκαλικός Σύλλογος καλούν όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, στις 11πμ, στην Κεντρική Πλατεία.

1 σχόλιο:

  1. Οι κύριοι του Διδασκαλικού Συλλόγου, να μην ξεχάσουν να έχουν μαζί τους, εικόνισμα του Κυριάκου, του σωτήρα τους, που θα κάνει προσλήψεις μόνιμων, θα ανοίξει σχολεία, θα είναι δίπλα στην κοινωνία...τί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή