Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Πρακτικό ΔΣ 19ο (29-5-2017)

Όλες/οι παρούσες/όντες
1.Το Δ.Σ., μετά από σχετική διερεύνηση, επαναδιατύπωσε την ανακοίνωσή του για το υποχρεωτικό σεμινάριο των θεολόγων.
2.Αποφασίστηκε, μετά από πρόταση της προέδρου, να συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7 Ιουνίου, 19:00, στο 7ο Γ/σιο, με θέμα το νέο σύστημα επιλογής διευθυντών και τη θέση του συλλόγου διδασκόντων, προκειμένου να καταθέσουν οι συνάδελφοι/ισσες τις απόψεις και προτάσεις τους.
3.Έγινε αποδεκτή η πρόταση της παράταξης των ΣΑΚΕ να αποσταλεί επιστολή στο ΚΕΜΕΤΕ όπου να γνωστοποιείται η πρόθεση της ΕΛΜΕ να υλοποιήσει ημερίδες, κατά τη νέα σχολική χρονιά, με θέματα: Νέο Λύκειο, Γυμάσιο, ΕΠΑΛ, σχολικά βιβλία, αξιολόγηση μαθητών, Ειδική Αγωγή, Μειονοτική Εκπ/ση. Στόχος της επιστολής να διερευνηθούν διαθεσιμότητες εισηγητών/τριών.
4.Συμμετοχή της ΕΛΜΕ στη συνάντηση εκπαιδευτικών για την Ειδική Αγωγή, που διοργανώνει ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης.
5.Ενημέρωση του σώματος, από τους Αστέριο Ιωαννίδη και Λία Δαμιανάκη για τα πορίσματα της ημερίδας που διοργάνωσε ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης για τα είκοσι χρόνια του Προγράμματος Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων

2 σχόλια:

  1. Θα γίνει η συζήτηση για το ρόλο των εκπαιδευτικών στην "αξιολόγηση" των υποψήφιων διευθυντών εκ των υστέρων όμως, αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία και έχουν δοθεί οι υποψηφιότητες. Άρα για ποιο λόγο να το συζητήσουμε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια καούρα για το ποιος θα γίνει διευθυντής, στα παλιά μας τα παπούτσια. Κοιτάξτε να κάνετε καμιά συνέλευση για το ωράριο, τους αναπληρωτές, το τέταρτο μνημόνιο και αφήστε τις μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή