Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Γενική Συνέλευση στις 7/6

Μετά την απόρριψη της ψηφοφορίας για την επιλογή των διευθυντών/τριών από το Συμβούλιο της Επικρατείας και τη δημοσίευση του νέου σχετικού νόμου, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7/6, στις 7:30μμ στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης.
Θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να τοποθετηθεί ο κλάδος για την θέση που θα πάρει απέναντι στο νομοσχέδιο και στη συμμετοχή του ή μη στις σχετικές διαδικασίες.

10 σχόλια:

  1. Μερικές σκέψεις:
    1. Θα συζητήσουμε εάν θα πρέπει να εφαρμοστεί ένας νόμος του κράτους; Έχουμε σκοπό να μποϊκοτάρουμε τη διαδικασία;
    2. Θα συζητήσουμε για την αδιαφάνεια με την οποία επιλέχθηκαν τα διορισμένα μέλη του συμβουλίου επιλογής;
    3. Θα βγάλουμε ένα ψήφισμα το οποίο θα νομιμοποιεί την αυθαιρεσία των διορισμένων μελών του συμβουλίου; (Τα αιρετά μέλη τα επέλεξαν οι συνάδελφοι, συνεπώς έχουν τη νομιμοποίηση των συναδέλφων)
    4. Τι ακριβώς θέλετε;
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελουν να μετατρεψουν τα σχολεια σε κρυφα σχολεια αριστερης θολοκουλτουρας.
    Προαγουν την ρουφιανια σε υψιστο ιδανικο κανοντας ΕΔΕ σε οποιους δεν συμφωνουν μαζι τους. Τα παραδειγματα παμπολα.
    Μοιραζονται φυλλαδια σε σχολειο με απαραδεκτο περιεχομενο και ενω ειναι ενημεροι οι της ΕΛΜΕ, το κανουν πιπιλα γιατι δινονται απο συμπορευοντες.
    Ζητουν ανανεωση των λυκιακων επιτροπων αλλα αυτοι ειναι παντα μεσα.
    Κανουν μετεγγραφη μαθητες μεσουσης της χρονιας για να μην μεινουν απο απουσιες.
    Ρεμουλα απο αυτους που επικαλουνται την διαφανεια. Πολακιδες της εκπαιδευσης.Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τεταρτη εχει συνελευση. Θα ειχε ενδιαφερον να πας να κανεις αυτες τις καταγγελιες αυτοπροσωπως ωστε να δουμε τι θα απαντησουν. Αλλιως δεν εισαι τιποτα αλλο απο αυτο που κατηγορεις. Ρουφιανος κρυμμενος με την κουκουλα της ανωνυμιας

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν καταγγέλλετε επώνυμα στην γενική συνέλευση αυτά τα οποία εγώ προσωπικά θεωρώ πικρόχολα σχόλια και "φωτογραφίζουν" ένα άτομο το οποίο είναι δημοκρατικό, αξιοπρεπές, ειλικρινές, "καθαρό", ποτέ δεν ήταν διαπλεκόμενο και δεν ανήκει στους "ημετέρους"; Κατεβάζετε πολύ χαμηλά το επίπεδο και τι σχέση έχουν όλα αυτά που αναφέρετε με την επιλογή των διευθυντών και την τοποθέτηση του κλάδου απέναντι στο νομοσχέδιο;;; Αν θέλετε να γίνετε διακαώς διευθυντής/τρια, τα τυπικά σας προσόντα και η συνέντευξη από πολυκομματική επιτροπή θα σας δικαιώσουν...δεν χρειάζεται τόση προσωπική εμπάθεια προς ένα άτομο που δεν θα σας "κρίνει" και έχει παλέψει για τον κλάδο σε πολύ δύσκολες στιγμές του

      Διαγραφή
    3. Μην εξάγετε τα προβλήματα του 4ου Λυκείου, εσείς τα δημιουργείτε εσείς να τα λύσετε. Όσο για το πρόσωπο που φωτογραφίζετε έχει αποδείξει ότι με περίσσεια ευκολία καταγγέλλει κάθε τι δεν του είναι αρεστό.
      Όσο για τις κρίσεις των διευθυντών το νομοσχέδιο προβλέπει τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογιστεί η κρίση των συναδέλφων, επειδή αυτός ο τρόπος δεν είναι αρεστός στους ΣΥΝΕΚ (παράταξη προσκείμενη στην κυβέρνηση) έχουν αρχίσει ένα πανελλήνιο αγώνα ακύρωσής του, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα παίξουμε για μια ακόμη φορά τη φαρσοκωμωδία των ΣΥΝΕΚ.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΕΚ δεν υπαρχουν στην Ξανθη. Και σε πανελληνιο επιπεδο οι Παρεμβασεις και η ΔΟΕ της Δακε διαφωνουν καθετα στον νομο.

      Διαγραφή
    5. Ok υπάρχει και το άλλο με τον Τοτό.

      Διαγραφή
  3. Ποιες καταγγελιες καμαρι μου που εχει βουηξει ο τοπος;και ασε τις προσωπικες επιθεσεις κατα μερος.
    Τα ξερει η Λουκοπουλου ολα.
    Θα τα πουμε την τεταρτη λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αποπροσανατολίζετε τη συζήτηση. Είναι φως φανάρι ότι στήνεται η σφαγή δικαίων και αδίκων προς όφελος των ημετέρων. Θέλουν κατά την προσφιλή τους συνήθεια να καλύψουν την αυθαιρεσία τους με δημοκρατικό μανδύα, αυτό βέβαια άπτεται των δύο τελευταίων σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιες σφαγές βρε συνάδελφοι και προς όφελος ποιων ημετέρων? Καλά λέει ο πιο πάνω. Δεν είναι αυτό βήμα για τέτοια συζήτηση.Να έρθουμε στην ΓΣ , να τα ακούσουμε και εμείς και να κρίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή