Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Κατασκηνώσεις 2017


Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος τη φιλοξενία 400 περίπου παιδιών ηλικίας 6-14 ετών για περίοδο 11 ημερών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί.

Αναλυτικά:
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες/όλοι οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι μόνιμοι και αναπληρωτές που έχουν καταβάλλει, στις Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν, τη συνδρομή τους για το έτος 2016-2017 και δεν έχουν κάνει χρήση της παροχής αυτής για ΚΑΜΙΑ από τις προηγούμενες χρονιές.
2. Η επιλογή της κατασκήνωσης θα γίνει από τους γονείς. Καλύπτεται οποιαδήποτε κατασκηνωτική περίοδος επιλεγεί.
3. Όσοι/όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τη Δευτέρα, 22 Μαϊου 2017 έως και την Κυριακή, 4/6/2017:
Στην ηλεκτρονική φόρμα θα επισυνάπτονται:
α)Η βεβαίωση (σκαναρισμένη, σε χαμηλή ανάλυση .jpg ) από την αντίστοιχη Ε.Λ.Μ.Ε. ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή για το 2016-17 και
β)Η κάρτα μέλους της Ο.Λ.Μ.Ε. (σκαναρισμένη, σε χαμηλή ανάλυση .jpg ).
Δείτε λεπτομέρειες εδώ
Έχει σταλεί στα σχολεία σχετική βεβαίωση για τη συνδρομή. Όποια/ος συναδέλφισσα/ος επιθυμεί να στειλει αίτηση για τις κατασκηνώσεις μπορεί αφού τυπώσει και συμπληρώσει το έντυπο να το φέρει στα γραφεία της ΕΛΜΕ τις Δευτέρες την ώρα των συνεδριάσεων του ΔΣ ή να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου