Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για νέο ΔΣ

Οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν την Τετάρτη 11/11/2015. Η τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30π.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ θα διεξαχθούν από τη 1μμ έως τις 7μμ.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών, έχουν και όλοι/ες οι συνάδελφοι/ισσες που υπηρετούν στη Β/θμια Εκπαίδευση (αναπληρωτές/τριες, αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν διατεθεί στην Α/βάθμια Εκπ/ση ή τα μειονοτικά σχολεία). Οι συνάδελφοι/ισσες που δεν είναι γραμμένοι/ες στην ΕΛΜΕ ή δεν είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους πριν την ψηφοφορία.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 9/11/2015 (12πμ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmexanthis@gmail.com). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ. Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων/ισσών τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν το πρωί της Τρίτης 10/11/2015 στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.

2 σχόλια:

  1. Για να μην παραπλανιούνται και εξαπατώνται οι συνάδελφοι, χρήσιμο είναι, να έχουμε τρία ψηφοδέλτια...ένα λευκό, ένα το Παμε και ένα κοινό μνημονιακό (πρωην Δακε, Πασκ, Συνεκ που οι πολιτικές και τα μνημόνια, πλέον, τους ενώνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα κόμμα. Ενιαία λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή