Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Νέος περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης ΑΜΘ

Δημοσιεύουμε το βιογραφικό του νέου περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ΑΜΘ Παναγιώτη Κεραμάρη.

Χωρίς σχόλια.

Πηγή εδώ.
--------------------------------------------------
Γεννήθηκε το 1964, με καταγωγή από Λευκίμη Έβρου, έζησε και μεγάλωσε στις Φέρες Έβρου.
Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α.Π.Θ. . Κατέχει πιστοποιητικό αθλητικής δημοσιογραφίας, πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ και γνωρίζει Αγγλικά.
Κατοικεί στην Αλεξ/πολη και εργάζεται σαν Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθυντής στο 7ο Δ.Σ. Αλεξ/πολης. Διετέλεσε διευθυντής του 1ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Α΄ και εργάστηκε σε τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους αλλά και σε ακαδημίες, μέλος του συλλόγου προπονητών Έβρου.
Υπήρξε μέλος σε διάφορα Δ.Σ. συλλόγων εκπαιδευτικών και καθηγητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και στο Δ.Σ. της ΟΚΠΕ, δωρητής οργάνων, εθελοντής αιμοδότης και ήταν μέλος του Δ.Σ. εθελοντών αιμοδοτών Αλεξ/πολης.
Είναι έφεδρος λοχαγός πεζικού.
Τέλος είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Σοφία Μανούση διοικητική υπάλληλο του ΔΠΘ και έχει δύο κόρες τη Δέσποινα 18 ετών και τη Μαρία 14 ετών.

7 σχόλια:

  1. Να σταματήσει να είναι η σελίδα εργαλείο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τώρα. Δεκάρα δεν δίνω για το βιογραφικό του νέου περιφερειακού, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι της πλάκας. Αλήθεια ποιος μπήκε στο κόπο ν' ανεβάσει αυτή την ανάρτηση. Ο πρόεδρος; η Γραμματέας; ο Αντιπρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού βγαίνει το συμπέρασμα περί προπαγάνδας;

      Διαγραφή
  2. Από μπαλίτσα καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα το βιογραφικό του και ίδρωσα από το φόβο! Ουάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλατε να βάλετε από την κυβέρνησή σας, όπως οι προηγούμενοι! Υπάρχουν άνθρωποι με προσόντα, άξιοι...ακόμα και ο γιος μου, έχει περισσότερα προσόντα από τον κύριο..ας κάνατε τον γιο μου περιφερειακό, που είναι και άνεργος ο μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλεχος των ΑΝΕΛΛ και υποψήφιος με το Γιαννακίδη (του ΠΑΣΟΚ) (http://www.thrakitoday.com/2015/04/panagiotis-keramaris-o-neos-perifereiakos-dieythintis-ekpaideysis-stin-amth.html). Δεν φαίνεται και πολύ συνειδητοποιημένος.

      Διαγραφή
  5. Προς το παρόν κανένας δεν είναι ανεξάρτητος Έλληνας εντός των συνόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή