Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Πορεία ενάντια στην κρατική βία και καταστολή

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή το Σάββατο 6/12. Συγκέντρωση έξω από το Πολυτεχνείο στις  6μμ.

11 σχόλια:

  1. Ποιο ΔΣ πήρε αυτη την απόφαση;
    Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το blog για να δημοσιεύετε ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κάντε το, αλλά επώνυμα. Να ξέρουμε και οι υπολοιποι που δεν ανίκουμε στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αν θα πρέπει να το παρακολουθούμε το blog ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το παρακολουθείς. Το 1ο πληθυντικό καλύτερα 1ο ενικό.

      Διαγραφή
    2. Όχι, πληθυντικό! Γιατί είμαστε ήδη δύο...Τουλάχιστον...

      Διαγραφή
    3. "Μην το παρακολουθείς"!!!! Φαντάζομαι είσαι από αυτούς τους αριστερούς (τους πολλούς) που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αριστερά (μεταξύ άλλων σεβασμό και δημοκρατία). Πραγματικά, ντρέπομαι για τη σημερινή αριστερά...

      Διαγραφή
    4. Εσείς οι δύο... Γρήγορα σε τριάδες!!!

      Διαγραφή
  2. Παρακολούθα το, τότε. Κι άφησε τους άλλους αν θέλουν να ντρέπονται για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι homo sirizeus είναι ειδική περίπτωση αριστερών φίλε. Διακρίνονται από ακόρεστο πάθος για εξουσία , μίσος για όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους , λένε καμιά εξυπναδούλα που τους έμαθαν στην πανσπουδαστική για να την βγουν, κρίνουν τους πάντες και τα πάντα αλλά όχι τα μούτρα τους , τρώγονται μεταξύ τους θάβοντας ο ένας τον άλλον πίσω από την πλάτη του. Η φύση έχει χιούμορ.Μάρτυρας αδιάψευστος ο homo sirizeus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας εικοσάχρονος μ' έχει κάνει να νιώθω τόσο κότα όμως. Και συνεχίζω να σκύβω το κεφάλι σε κάθε μηδενικό για να μη χάσω τη ψωροβολή μου.
    Αξίζει να θυσιαστεί ένας νέος (και να καεί η Αθήνα) για 2-3% παραπάνω στις προσεχείς εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημά σας (αν αξίζει να θυσιαστεί ένας νέος για 2-3% παραπάνω στις εκλογές) το απευθύνετε στη ΝΔ ή στον ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
    2. Το ερώτημα απευθύνεται στον εαυτό μου και τους αναγνώστες. Τη θυσία την ετοίμαζαν αυτοί που θα υπόσχονταν τη σταθερότητα. Προφανώς φοβήθηκαν για τις ζωές τους γιατί αντιδράσεις πιθανώς θα ήταν ανεξέλεγκτες.

      Διαγραφή
    3. Και ερχόμαστε λοιπόν στο τελευταίο που είπατε περί ανεξέλεγκτων αντιδράσεων: ποιόν θα βόλευε μια θυσία περισσότερο. Τη ΝΔ που (ισχυρίζεται ότι) θέλει σταθερότητα, ή τον ΣΥΡΙΖΑ που διαφημίζει την ανατροπή; Όταν ένα 20χρονο παιδί που έχει μυαλό τόσο ανώριμο (λόγω ηλικίας) το σπρώχνεις ηθικά σε μια τόσο ακραία πράξη διεκδίκησης (δίκαια ή άδικη δεν έχει σημασία) και μάλιστα ηρωοποιώντας τον στην κοινωνία, έτσι ώστε να μη τολμά ο ίδιος να κάνει πίσω ακόμη και αν μετάνοιωσε για αυτή του τη πράξη διεκδίκησης, τότε είναι τουλάχιστον υποκριτικό να λες ότι δεν τον ήθελες θύμα. Τον ήθελες θύμα, τον ήθελες ήρωα, τον ήθελες αφορμή για την ανατροπή. Και δυστυχώς έπεσε πολύς κόσμος στην παγίδα αυτή. Παραλίγο η Ελλάδα να είχε κάποια εκατομμύρια ηθικούς αυτουργούς, υπεύθυνους για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι λυπήθηκαν με αυτή την εξέλιξη... Τους χάλασε το πάρτυ...

      Διαγραφή