Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

Ο συνάδελφος Γιάννης Αντωνιάδης βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο καρδιολογικο τμήμα του νοσοκομείου της Ξανθης και χρειάζεται επειγόντως αίμα. 

4 σχόλια:

  1. Οι καλύτερες ευχές όλων, δίπλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλική Αγοραστού28 Απριλίου 2014 στις 12:58 μ.μ.

    Γιάννη γρήγορα πίσω κοντά μας!!! Όμως επειδή υπάρχει και γαστροραγία χρειάζεται αίμα. Θα ενημερωθώ το μεσημέρι από τους γιατρούς. Όποιος μπορεί όμως ας δώσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία Λουκοπούλου28 Απριλίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

    Φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα για τον αγαπημένο μας συνάδελφο και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Η ανταπόκριση των συναδέλφων/ισσών ήταν άμεση και σας ευχαριστούμε.
    Είναι καιρός πάντως να βάλουμε μπροστά την τράπεζα αίματος της ΕΛΜΕ. Το θέμα είχε "χαθεί" στην επικαιρότητα αλλά θα συζητηθεί σήμερα στο ΔΣ της ΕΛΜΕ για να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάλι καλά που δεν βάζετε στα θέματα, να πάρετε φως, νερό, τηλέφωνο..πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που έχουν κάνει σε σας, ένα σωρό προτάσεις, συνάδελφοι και συναδέλφισσες;;
      Πότε επιτέλους τα συνδικαλιστικά όργανα θα συμβαδίζουν με το πνεύμα των συναδέλφων, με το πνεύμα των αναγκών και όχι με τον τυχοδιωκτισμό των κομματικών σεχτών;;

      Διαγραφή