Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση για συμμετοχή στην προετοιμασία πανεκπαιδευτικών δράσεων

Τη Δευτέρα 21/10/2013συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ η ομάδα εργασίας για την προετοιμασία των πανεκπαιδευτικών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί. Οι δράσεις θα αρχίσουν με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 31/10/2013 και θα συμμετέχουν ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, ομάδα εκπαιδευτικών της Τριτοβάθμιας ενώ απευθύναμε πρόσκληση και στο σύλλογο φοιτητών.

Οι δράσεις που σχεδιάζονται από τη πλευρά της Β/θμιας είναι:
hΣυζήτηση με θέμα το σχολείο που θέλουμε: Μια αλλαγή παραδείγματος. Ως εισηγητής προτάθηκε μέλος του ΚΕΜΕΤΕ εφ όσον είναι διαθέσιμος.
hΠροβολή ντοκιμαντέρ με θέμα την εκπαίδευση και συζήτηση με συντονιστή/στρια σχετικό/η δημοσιογράφο.
hΠαρουσίαση του Νέου Σχολείου που θα συνοδεύεται με εισήγηση από ειδικό/η παιδοψυχολόγο για τις επιπτώσεις του άγχους στη ψυχολογία των παιδιών.
hΘεατρική παράσταση «Η φάρμα των ζώων»
hΠροτείνεται κλείσιμο με συναυλία.


Όσοι/ες συνάδελφοι/ισσες επιθυμούν να συμμετέχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των παραπάνω (ή άλλων που θα προταθούν) δράσεων παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του ΔΣ.

1 σχόλιο:

  1. Τη Δευτέρα, 28/10/13, θα ειναι ο υφυπουργός Παιδείας, κ.Κεδικογλου στη Ξάνθη.
    Αντί να μαζευτεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα της Ανατ.Μακεδονιας-Θρακης σε διαμαρτυρία, αντί να ξεσηκωθούν γονείς-μαθητες-εκπαιδευτικοι...τίποτα απολύτως..τον ύπνο του δικαίου...άξιοι της μοίρας μας...
    το ΔΣ ΕΛΜΕ Ξάνθης και το ΔΣ ΔΟΕ Ξάνθης, έπρεπε να πρωτοστατούν σε τέτοια διαμαρτυρία...Δεν πήρατε γραμμή απο το κόμμα σας?? Δεν το σκεφτήκατε εσείς?? Δεν θέλετε να χαλάσετε το 4ημερο σας?? Δεν θέλετε να χάσετε τον καφέ σας??
    Πρέπει να έχετε πολύ θράσος και αναίδεια, να οργανώνετε κινητοποιήσεις, στις 31/10/13, μετά το πέρασμα απο τη Ξάνθη, του Υφυπουργού Παιδείας , μετά από μια τέτοια μοναδική ευκαιρία για τετ-α-τετ με την ηγεσία, επειδή έτσι αποφάσισε ο κ.Κοτσιφακης και τα συντρόφια του.

    Αναρωτιέμαι, ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι..αυτοί που διαλύουν τα πάντα ή οι στημένοι συνδικαλισταραδες, που δεν οργανώνουν τιποτα, παραμένουν άπραγοι και αφού περάσουν όλα, "καλούν" θρασύτατα σε εκδηλώσεις-κινητοποιησεις..
    Σε ποιο κόσμο ζείτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή