Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΔΣ Δευτέρας 1/4/2013


Στο ΔΣ της Δευτέρας 1/4/2013:
h Συζητήθηκε ψήφισμα ενάντια στη βία και το ρατσισμό με την αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην Ξάνθη. Πέρασε παμψηφεί. Προτάθηκε επίσης να γίνει πρόσκληση προς τους άλλους φορείς και συλλογικότητες για συλλαλητήριο το Σάββατο 6/4/2013 με το αντιρατσιστικό περιεχόμενο και ενάντια στη βία. Ψηφίστηκε από Λουκοπούλου, Φραγγίδου, Τεκέογλου και λευκό από Ψωμακέλη και Βρέννο. Οι άλλοι δύο ήταν απόντες.
h Προετοιμασία συνάντησης με γονείς: Θα γίνει την Τετάρτη 17/4/2013 ώστε να γίνει δυνατή η καλύτερη προπαγάνδισή της. Λεπτομέρειες για τη συνάντηση και τα ακριβή θέματα που θα τεθούν θα συζητηθούν στο επόμενο ΔΣ
h Ενεργοποίηση των συνδέσμων. Συνάντηση μαζί τους την επόμενη Δευτέρα πριν από το ΔΣ.
h Μάθημα το Σάββατο χωρίς αποζημίωση (έγινε στο ΕΠΑΛ). Θα διερευνηθεί το θέμα περαιτέρω ως προς τη θέση των συναδέλφων/ισσων.
h Κείμενο για υπογραφές εναντίον της αξιολόγησης. Το ξεκινάμε και προτείνουμε και στις άλλες ΕΛΜΕ να ακολουθήσουν.
h Ψήφισμα συμπαράστασης στον καθηγητή του ΑΠΘ Παντή που τέθηκε σε αργία επειδή διώκεται πειθαρχικά με επικέντρωση στο θέμα του πειθαρχικού και της κατάργησης του τεκμηρίου της αθωότητας. Πέρασε παμψηφεί.
h Πρόταση για συμμετοχή και βοήθεια από την «Εταιρία Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων 1940-1974» σχετικά με τον αν μπορούν να μεταφερθούν στην Ξάνθη οι εκδηλώσεις με θέμα «Το σχολείο στο γύψο» με αφορμή την 21η Απρίλη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου