Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΣ Δεύτερα 19/3/2012

 Το ΔΣ της Δευτέρας 19/3/2012 απασχόλησαν:

h    Συζήτηση πάνω στα θέματα που τέθηκαν κατά τις επισκέψεις μελών του ΔΣ στα σχολεία της ορεινής Ξάνθης. Αποφασίστηκε να προετοιμαστεί ημερίδα που να αφορά τα προβλήματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή μας και κυρίως στις ορεινές περιοχές. Σκοπός είναι από την ημερίδα να προκύψουν συμπεράσματα που θα χρησιμεύσουν ως βάση για περεταίρω προτάσεις και θέσεις τόσο της ΕΛΜΕ όσο και της ΟΛΜΕ, οπότε είναι απαραίτητο να συμμετέχουν ενεργά όλοι/όλες οι συνάδελφοι/ισσες και κυρίως αυτοί/ες που έχουν εμπειρία από την ορεινή περιοχή.
h    Τέθηκε το θέμα της αξιολόγησης και επιχειρήθηκαν τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ όπου φάνηκε η έλλειψη πληροφόρησης που έχουμε όλοι και όλες και οι αντικρουόμενες πληροφορίες που δεχόμαστε. Αποφασίστηκε να ζητηθεί ενημέρωση από την ΟΛΜΕ πάνω στα δεδομένα και τις πληροφορίες που έχουν και να ακολουθήσει Γενική Συνέλευση με θέμα τις θέσεις του κλάδου πάνω στην αξιολόγηση
h    Προετοιμάστηκε συνάντηση που ζήτησε το ΚΕΣΠΕΜ
h    Έγινε ενημέρωση σχετικά με τη σύσκεψη των σωματείων εργαζόμενων που καλεί ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης την Παρασκευή 23/3/2012 στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο και αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΕΛΜΕ στη σύσκεψη.
h    Ενημερώθηκε το ΔΣ σχετικά με άνοιγμα ιστότοπου από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ για «παραγγελία πατάτας» και αποφασίστηκε η προώθηση της πληροφορίας στα σχολεία.

1 σχόλιο:

  1. Εκπαιδευτικοί, συμπορευτείτε με την κοινωνία

    Κυριακή, 25 Μαρτίου
    στις 11πμ, προσυγκεντρωση στη Νομαρχία Ξάνθης!

    όλοι στο δρομο, ολοι στον αγώνα..
    ολη η κοινωνία, απέναντι από
    την ".. εξέδρα επισήμων.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή