Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ

Υπενθυμίζουμε τις σημερινές (Τρίτη 16/1/2024) εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο μεταξύ 12-19.

Οι συνάδελφισσες/οι που δεν είναι γραμμένες/οι στην ΕΛΜΕ ή δεν είναι τακτοποιημένες/οι οικονομικά μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους στον χώρο της ψηφοφορίας, πριν από αυτήν (15€ οι μόνιμες/οι και 5€ οι αναπληρώτριες/ές).  

Εναλλακτικά, οι συναδέλφισσες/οι μπορούν να υπογράψουν μέσω gov.gr υπεύθυνη δήλωση για την παρακράτηση υπέρ ΟΛΜΕ ΕΛΜΕ ΑΔΕΔΥ και να τη στείλουν στο mail της οικονομικής υπηρεσίας της ΔΙΔΕ (b_oikonom@dide.xan.sch.gr). Το κείμενο θα μπορούσε να είναι το εξής. «Παρακαλώ να προχωρήσετε σε μηνιαία παρακράτηση από το μισθό μου της συνδρομής υπέρ ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ». Αυτό το mail μπορεί να κοινοποιείται και στο mail της (elmexanthis@gmail.com) αποδεικνύοντας την εγγραφή.   

Στις εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ ψηφίζουν, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών, οι αποσπασμένες/οι, οι αναπληρώτριες/τές, οι Α.Μ.Ω. και οι ωρομίσθιες/οι όπως επίσης και οι αποσπασμένες/οι συνάδελφισσες/οι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφισσες/οι που έχουν διατεθεί στην Α/βάθμια Εκπ/ση ή τα μειονοτικά σχολεία και οι συναδέλφισσες/οι του Μειονοτικού που είναι μέλη της ΕΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου